BILI AJLIŠ POKAZALA TAJNU TETOVAŽU: Ceo svet priča o tome šta je istetovirala (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 14:17

BILI Ajliš (19), najpoznatija tinejdžerka današnjice, modna ikona i predstavnica pozitivnog pogleda na telo, prošle godine je otkrila da se tetovirala, ali ne i šta se nalazi na tetovaži.

БИЛИ АЈЛИШ ПОКАЗАЛА ТАЈНУ ТЕТОВАЖУ: Цео свет прича о томе шта је истетовирала (ФОТО)

Foto: Instagram

Međutim, naslovnici časopisa "Vogue" vidi se njena tetovaža, koja se nalazi na njenom desnom kuku.

Šta se nalazi na tetovaži pogledajte na priloženoj fotografiji:

Takođe, Bili je u opširnom intervjuu za "Vogue" govorila o depresiji kojoj je okidač bio upravo izgled njenog tela nakon što je s trinaest godina prestala da se bavi plesom, kao i o zlostavljanju nam devojkama.

Izgled za fotkanje bio je njena ideja, a napomenula je da nikad nije napravila ništa slično, osim kad je sama.

- Bili predstavlja nešto potpuno novo. Konstantno se menja, kao i njen prikaz sopstvene ženstvenosti. Tera me da drugačije razmišljam - rekao je za "Vogue" kreativni direktor Gučija, Alesandro Majkl (48).

Tokom karijere Bili je imala specifičan pogled na svoje telo i na to kako ga muškarci definišu. Umesto da pokazuje ženske obline kako bi pridobila publiku, Bili u svojim spotovima uglavnom nosi trenerke, šuškavce, dukseve i široke majice, kako bi samo njen vokal bio u prvom planu.

Iako je muzika glavni razlog, Bili je inače imala negativno mišljenje o svom telu i ne dopada joj se to što su žene na javnoj sceni postale samo "se*sualni objekti".

Kada je pre par godina kada je bila maloletna njen kratki video snimak u topiću objavljen u javnosti, bila je veoma uznemirena jer je dobijala negativne i se*sualne komentare, zbog kojih je kasnije imala traumu. Od tada se Bili borila sa tim da pokaže svoje telo u javnosti i nikada se nije oblačila provokativno. Nikada nije objavila fotografiju u kupaćem kostimu jer se plašila da će je neko ponovo nazvati k**vom i da će je osuđivati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a