DOK SE ON SE RAZVODI, ONA POZIRA U BIKINIJU! Ponovo u centru skandala zbog afere sa 22 godine mlađim i oženjenim NBA košarkašem

Novosti online

20. 04. 2021. u 23:06

AMERIČKA rijaliti zvezda Larsa Pipen (46) poslednjih meseci našla se u centru skandala zbog ljubavne afere sa oženjenim i 22 godine mlađim košarkašom Malikom Bizlijem.

ДОК СЕ ОН СЕ РАЗВОДИ, ОНА ПОЗИРА У БИКИНИЈУ! Поново у центру скандала због афере са 22 године млађим и ожењеним НБА кошаркашем

Foto: printskrin instagram

Monata Jao, prevarena supruga košarkaša saznala je za aferu svog muža iz medija, nakon čega je podnela zahtev za razvod braka.

Larsa Pipen vodi finansijski bolnu brakorazvodnu parnicu sa košarkaškom legendom Skotijom Pipenom sa kojim ima četvoro dece.

Nakon ove ljubavne afere, bivša prijateljica klana Kardašijan - Džener uživa punim plućima. Redovno deli na Instagramu fotografije u bikiniju kojima ističe svoje obline i golica maštu jačem polu.

Larsa je na društvenim mrežama pisala kako su se ona i Malik upoznali tek nakon što se on razdvojio od supruge.

Njena izjava je odmah digla prašinu, a Monata Jao joj je poručila da laže.

Larsa Pipen se nekoliko puta pojavila u šou Kardašijana, ali nakon tvrdnji da ju Kanje Vest maltretira preko telefona i nakon navoda da se zabavljala s bivšim partnerima Kloi Kardašijan i Kajli Džener, Kardašijanke su stavile tačku na prijateljstvo s njom.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati