RATOVI ZVEZDA - MARK HAMIL ODUŠEVLJEN BEOGRADOM: Jedva čeka da izađe iz karantina i krene u obilazak (FOTO)

Novosti online

15. 04. 2021. u 10:54

MARK Hamil, poznati glumac, doputovao je juče u Srbiju da bi snimao film The Machine.

РАТОВИ ЗВЕЗДА - МАРК ХАМИЛ ОДУШЕВЉЕН БЕОГРАДОМ: Једва чека да изађе из карантина и крене у обилазак (ФОТО)

Foto EPA

The Machine je zasnovan na istinitom događaju iz Krajšerovog života kada su njega i oca kidnapovali Rusi koje je prevario dve decenije ranije kada se tokom jednog semestra školovao u Rusiji. Hamil će u filmu igrati Krajšerovog oca. 

Hamil je juče stigao u Beograd, i već je oduševljen gradom, iako ga posmatra samo iz karantina, svoje hotelske sobe.

- Pogledajte kako je Beograd lep. Trenutno sam u karantinu, u hotelskoj sobi, ali radujem se obilasku uživo, a ne samo posmatrnju kroz prozor ili gledanju preko TV-a- napisao je glumac na svom Tviter nalogu.

Mark Hamil najpoznatiji je po ulozi Luka Skajvokera u filmskom serijalu "Ratovi zvezda", ali i kao glas Džokera u crtanom filmu Betmen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)