RASTA KONAČNO OTKRIO PRAVI RAZLOG RAZVODA: "Nas dvoje smo slični i razumemo se i dok ćutimo - ali to nije dovoljno za brak"

Novosti onlajn

07. 04. 2021. u 19:01

РАСТА КОНАЧНО ОТКРИО ПРАВИ РАЗЛОГ РАЗВОДА: Нас двоје смо слични и разумемо се и док ћутимо - али то није довољно за брак

Foto N. Fifić/ K. Mihajlović

IAKO su se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli pre dve godine, ljubav nikad nije prestala, tvrdi reper.

- LJubav sa Anom nije nestala, naprotiv. Između nas je bila prevelika ljubav i strast, ali dočekali su nas neki ozbiljni životni problemi, za koje nismo bili spremni. Nas dvoje smo dosta slični i razumemo se i dok ćutimo, ali to sve nije bilo dovoljno za skladan brak - kaže reper i objašnjava zbog čega je razvod bio neminovan:

- Moj brak sa Anom bio je jedno nezaboravno iskustvo. Sa njom sam se stvarno venčao iz ljubavi. Nikada nisam kalkulisao kada su emocije u pitanju. Možda je ta moja ljubav prema njoj pomalo bila holivudska i nerealna i kod nas dvoje se baš vidi da smo se ludo voleli. Brak nam je bio do kraja iskren i sa gomilom posledica koje nismo mogli da promenimo ili rešimo. To i jeste razlog zašto smo mi odlučili da se rastanemo. Zapravo, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka Tara. Tada smo shvatili da naš holivudski film mora da prestane i da treba da se vratimo u realnost. I onda smo se razveli.

On kaže da posle razvoda funkcionišu odlično, te da misli da bi eventualno pomirenje sve pokvarilo.

- Nas dvoje se nikada nismo svađali, tako da ne moramo ni da se mirimo. Naša veza funkcioniše odlično i mnogo bolje se slažemo posle razvoda. Tako da bih voleo da zauvek budemo u ovako dobrim odnosima zbog Tare. Nemam devojku, trenutno sam slobodan. I to mi jako odgovara jer imam dosta obaveza, puno radim.

(Hit)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)