IVANOVIĆ IZVREĐAO KOLEGU DARETA: Popularni voditelj i deo javnosti ne podržavaju potez Darka Mitrovića

V. M. P.

01. 04. 2021. u 20:07

NAKON što je Darko Mitrović, autor emisije "Mentalno razgibavanje", u sredu javno dao otkaz, obrazlažući ga rečima da je pokušao da dođe do direktorke Nove S, ali nije uspeo, kao i da tu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, kasno uveče oglasio se i jedan od prozvanih "urednika" Ivanović.

ИВАНОВИЋ ИЗВРЕЂАО КОЛЕГУ ДАРЕТА: Популарни водитељ и део јавности не подржавају потез Дарка Митровића

Foto ATA Images / Instagram/komandant_dark

Mada je Mitrović svojevremeno podržao Ivanovića kada mu je novi vlasnik Prve skinuo sa programa humanitarnu epizodu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", Ivan kao da nije imao nimalo razumevanja za Dareta.

- Darko je bolestan čovek, kome treba stručna pomoć - tvitovao je autor emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i "Četiri i po muškarca". - Čovek je pobesneo i dao otkaz. Niko ga nije terao, niti mu bilo šta branio. Ja nisam urednik tamo, niti imam bilo kakav uticaj na politiku kuće. Niti znam zašto je mene naveo. Niti me zabole.

Ni autorski tandem Marko Vidojković i Nenad Kulačin, koji rade emisiju "Dobar, loš, zao" na Novoj S, nije se solidarisao sa kolegom koji je pre dva dana dao otkaz.

- Vidi, koliko sam ja shvatio, niko nije branio nikome da bilo šta kaže - napisali su na društvenim mrežama. - Mogla je tako televizija da se ogradi i od nas, kada smo rekli da je Vučić lud, ali nama je emisija satirična. Ne rešavamo svetske misterije. Svako može da kaže sve, ali mora da snosi je.... odgovornost.

Ipak, u odbranu Mitrovića stao je režiser Srđan Dragojević. On je tvitovao:

- "Bezbedno" na nekom "šiljiti k....". E, uvek ću stati u odbranu žrtve "šiljenja", pa bio to Racković, Darko Mitrović, Biljana Srbljanović (koja o meni redovno piše ružne stvari) itd. Jer bitan je Princip. Jedna anahrona "stvarčica".

I pisac i prevodilac Dejan Tijago Stanković podržao je Dareta, napisavši:

- Ima veze što ljudi nikako ne mere posledice svog delovanja, nije šala ostati bez posla, a imati dete. Pa neka i pogrešiš, budeš nepromišljen, očekivao sam više saosećanja kod javnih sudija, ali kao i obično, dobili smo hajku.

SVE SAM REKAO U PROTEKLIH 15 GODINA

MITROVIĆ se u četvrtak nije javljao na svoj mobilni telefon, ali je zato odgovorio na SMS poruku koju smo mu poslali, u želji da čujemo šta ima da kaže.

- Zahvaljujem se na interesovanju, ali zaista ne želim ništa da izjavim ili saopštim - kratko je napisao Darko. - Sve što sam imao da kažem, rekao sam u proteklih 15 godina, koliko je trajalo "Mentalno razgibavanje". Pozdrav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna