EKSKLUZIVNO - SA DENI NEMA ŠALE: DŽejmi Li Kiršner iz serije "Bul"

M. J. M.

31. 03. 2021. u 16:54

PANDEMIJA korone, za prethodnih 12 meseci, preokrenula je svet za 180 stepeni. Koliko su njene posledice dalekosežne, ove televizijske sezone, imamo priliku sve češće da vidimo i u novim ciklusima popularnih serija.

ЕКСКЛУЗИВНО - СА ДЕНИ НЕМА ШАЛЕ: Џејми Ли Киршнер из серије Бул

Foto Promo

Posle "Uvoda u anatomiju", "911", "Novog Amsterdama" i "Specijalizanta", još jedna od hit-serija, koje ovih dana gledamo na malim ekranima, pridružila se ekranizaciji situacije sa koronom. Reč je o krimi-drami "Bul", čiju novu, petu sezonu gledamo, svake srede, na kanalu Foks krajm od 22.00, a koja nas u novim epizodama upoznaje sa funkcionisanjem pravnog sistema u doba pandemije.

U intervjuu za "Novosti", zvezda ovog serijala Džejmi Li Kiršner priseća se prvih dana na setu i priznaje koliko se ta iskustva s ove pozicije sada čine lakim i zabavnim.

- Smatrali smo da smo tada suočeni sa velikim zadacima. Mislili smo da je teško privići se na pravnički vokabular i druge začkoljice. A sada sve to treba da radimo u uslovima koje nikada nismo mogli ni da zamislimo - poručuje mlada glumica, koja u seriji tumači lik Deni Džejms, bivše detektivke njujorške policije. Ona je sada jedan od ključnih istražitelja tima doktora Džejmsa Bula - vrhunskog specijaliste za pravno savetovanje.

"PRORADIO" MI JE ZNAK DEVICE

ZVEZDA serijala "Bul" Džejmi Li Kiršner otkrila nam je šta je osetila kada je prvi put čitala scenario.

- Mislim da mi je, kada sam prvi put čitala scenario za seriju, "proradio" moj horoskopski znak - moja Devica.

Oduševili su me svi ti detalji i preciznost u psihološkom profilisanju, kojima naši likovi pristupaju u svom poslu.

Šta vas je prvobitno privuklo seriji?

- Bila sam potpuno opčinjena time do kog nivoa je scenario bio inteligentno postavljen i na koji način je razradio ovu, inače, veoma zanimljivu temu. Pravni savetnici zaista moraju da uđu u sam um porote, sudije, odbrane, tužilaštva, da drže sve konce u rukama kako bi mogli da zadovolje sve potrebe klijenta. A Bulova ekipa u tome je najbolja.

Foto Promo

Zašto volite vašu junakinju Deni?

- Zato što je vrhunski istražitelj, ali i zato što je na neki način žena sa kojom nema šale.

Ona je onaj "loš policajac" u celoj priči kod kog ne prolaze "lepe reči". Kod nje je sve crno ili belo. Uvek će vam u lice reći ono što misli, a ako vas zaboli - to je vaš problem. Kada ispituje ljude koji će činiti porotu veoma je analitična i ne trpi zavlačenje. Ljudima van sistema deluje kao babroga, ali za tim je više nego praktična.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)