EVA RAS PONOVO O DANIJELI: Glumica izjavila - "Ovo što radi je osveta zaljubljene žene" - pa se obratila i Mirjani Karanović

Novosti onjaln

29. 03. 2021. u 19:22 >> 19:25

EVA Ras od početka podržava kolegu Branislava Lečića i osuđuje iskaz Danijele Štajnfeld, koja je glumca optužila da ju je navodno silovao u maju 2012. godine.

ЕВА РАС ПОНОВО О ДАНИЈЕЛИ: Глумица изјавила - Ово што ради је освета заљубљене жене - па се обратила и Мирјани Карановић

Foto: Printskrin

Eva tvrdi da je Danijela nepoznata glumica i da nikada za nju nije čula do sada, te da je razgovor između nje i Lečića deo glumačkog zadatka za potrebe predstave.

- Da nije ovog slučaja, nikad ne bih čula za nju. To je isto ono što je on rekao "Znaš li ti ko sam", ovde ona isto govori "Mi smo bili javne ličnosti". U "Ivkovoj slavi" je se uopšte ne sećam. Ne može da kaže da je poznata, kao "nas dvoje smo poznati". To je isto laž. Kad dođe do optuživanja druge osobe i razaranja tuđeg života, onda ne smete ni takvu stvar da lažete. Ako ona nema predstavu o tome gde je ona u glumačkom životu, kako onda da verujem da je silovana? Kad ne zna za sebe gde je... - rekla je glumica.

- Ja na to gledam kao na glumački zadatak. Ona je rekla da se uplašila šta će mediji da urade pošto su oboje poznati - to nije tačno. Vi zaboravljate da je ona to snimila da optuži jednog čoveka i da nema milosti prema tom čoveku. Ono što ste vi rekli - osveta zaljubljene žene - dodaje Eva.

Eva se osvrnula i na Danijelinu izjavu u kojoj je iznela tvrdnje da ne zna gde ju je Lečić odveo u noći kada ju je, kako tvrdi, silovao.

- Posle ovoliko godina da kaže da ne zna gde je bila, kad mi svi znamo da su bili u Ritopeku. I ona zna da je bila u Ritopeku kad ovo kaže. Ja sve čitam šta se objavi, ja sam opismenjena digitalno, sve živo čitam... Srbija zna gde je Ritopek. To je bila kuća Bogdana Diklića, Lečić ju je kupio od njega. To piše na hiljadu mesta u novinama... Da je to ozbiljna izjava, ona bi znala - izjavila je Eva.

Nedavno se desilo da su kolege odbile da igraju predstavu "Kad su cvetale tikve" sa Lečićem, što se do sada nikada nije dogodilo, a prva je istupila Mirjana Karanović koja je putem Instagrama obavestila javnost da odbija da igra predstavu sa Branislavom.

- Mi živimo u vremenu kad smo do guše u lažima. To što se Mira Karanović odrekla predstave, pa tu predstavu oni već odavno ne igraju. Koje je to licemerje da ona pravi marketing sebi, da kaže neću sa Lekom da igram predstavu i navede predstavu koju više ne igraju. To je podlo, htela mu je nauditi - smatra Eva Ras.

- I hvala Bogu da je Lečić zgrešio, ja neću da igram predstavu s njim, a Eva Ras je kreten - to ona sad priča - izjavila je još glumica u emisiji "Posle ručka" na Hepi televiziji, a potom poručila koleginici:

- Jesam kreten, Miro! Ćao!

Dodala je i da je telefonski razgovor Danijele i Lečića mogao biti snimljen na bilo kojoj probi, gde su mogle biti upotrebljene reči "Znaš li ti ko sam ja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)