MIRKA VASILJEVIĆ O PRESELJENJU: Imali smo jedno veče da sredimo papire, adrenalina je bilo mnogo

Novosti online

28. 03. 2021. u 21:51

VELIKA promena desila se glumici Mirki Vasiljević i njenom suprugu Vujadinu Saviću kada su praktično za jedan dan morali da se spakuju i da se sa Kipra presele u Sloveniju, tačnije u LJubljanu.

МИРКА ВАСИЉЕВИЋ О ПРЕСЕЉЕЊУ:  Имали смо једно вече да средимо папире, адреналина је било много

Foto: ATA images

Naime, Mirka se javila upravo iz Slovenije, gde je ispričala kako je došlo do pomenute situacije, ali i kako ona i njena porodica sada žive.

- Evo nas u LJubljani, malo neočekivano, u fudbalskim porodicama dođe do toga da se selimo, ali se nama desilo preko noći. Imali smo jedno veče da sredimo papire, da se spakujemo, adrenalina je bilo mnogo. Ja sam neplanski sa decom bila u Beogradu neko vreme dok Vujadin nije našao stan i upoznao grad, ja sam malo sa svojima napunila baterije - rekla je Mirka i dodala:

- Sad kada je sve sredio, pridružili smo se njemu, novi grad, nova zemlja. Ono što je dobro jeste što smo na par sati kolima, pa mogu lakše da dođem i zbog posla i zbog svega - ispričala je ona, pa se osvrnula na to kako žive u novom gradu u jeku pandemije.

- Što se tiče mera, od 21 sat je policijski čas, ima zona, ima tu pravila. Mi smo u narandžastoj zoni, nema kafića i restorana, ali možemo da šetamo. Bićemo do kraja meseca dok se ne završi sezona, tako da će biti kratko, ali slatko - rekla je glumica za TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)