DŽEJ LO BLISTA, A DEKOLTE PUCA: Ne dotiču je priče o raskidu

Novosti online

21. 03. 2021. u 21:06

GLUMICA i pevačica Dženifer Lopez (51) u jeku pričao o raskidu i problemima u vezi sa Aleksom Rodrigezom (44) pozirala je u venčanici.

ЏЕЈ ЛО БЛИСТА, А ДЕКОЛТЕ ПУЦА: Не дотичу је приче о раскиду

Foto: EPA

Naime, Dženifer je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u prelepoj zlatnoj venčanici sa dubokim dekolteom, tako da su u prvom planu njene bujne grudi i zanosna figura.

Pomenuta fotografija na kojoj Džej Lo izgleda kao zavodljiva princeza nastala je na setu filma "Shutgun Wedding", koji glumica već neko vreme snima u Dominikanskoj Republici. Osim što glumi u njemu, ona ga i producira, zajedno Rajanom Rejnoldosom.

Iako je fotografija sa seta, pokrenula je brojne kometare, pa su joj fanovu poručili: "Predivna si, da li pokušavaš nešto da nam saopštiš?", "Baš čudno, svi pričaju o njenom raskidu, a ona u venčanici", "Izgledaš kao princeza.

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da su Džej Lo i Aleks raskinuli, a onda su njih dvoje demantovali ove navode, a zbog izjave "da rade na nekim stvarima" još više su podgrejali glasine o problemima u vezi, ali da na sve načine pokušavaju da ih reše i prevaziđu.

Sve je netačno. Radimo na nekim stvarima - rekli su ranije američkim medijima u zajedničkoj izjavi Dženifer i Aleks.

Inače, glavni razlog njihovih problema, kako navode strani mediji, jeste rijaliti zvezda Medison Le Kroj (31) sa kojom je Aleks navodono prevario Dženifer. Međutim, slavni par je i ovo demantovao, ali je Medison tokom rijalitija iznela javno da je razmenjivala poruke sa Rodrigezom.

Podsetimo, par je zajedno kupio imanje na ostrvu Majami Star za 40 miliona dolara sa ogromnim bazenom bez ivica, vinskim podrumom, 10, spavaćih soba, 12 kupatila i pogledom na okean.

Telegraf.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!