UDAJE SE DARA BUBAMARA? Pevačica nikad srećnija, evo šta planira zaljubljeni par

Novosti online

05. 03. 2021. u 08:34

DARA Bubamara (44) navodno planira brak sa 24 godine mlađim dečkom Markom Dujakovićem Tonijem (20)! Pevačica i mladi biznismen počeli su da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče vezu na godišnjicu zabavljanja, 7. jula.

УДАЈЕ СЕ ДАРА БУБАМАРА? Певачица никад срећнија, ево шта планира заљубљени пар

Foto Instagram/darabubamara_official

- Dara je uselila Tonija u svoj stan! Iako i on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo s njom. Ma nerazdvojni su! Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze - priča izvor.

Iako je Dara ponavljala da više neće rađati, ipak se i tu predomislila!

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela s njim da zasnuje porodicu. On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru - kaže sagovornik i dodaje da se folkerka i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri.

Foto: Instagram

 

- Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole! Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari! I njihove porodice podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno.

Dok je neke prethodne momke izdržavala, ovog puta je Dujaković platio sva njihova putovanja:

- Obišli su pola sveta! Odmarali se su na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj... Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo.

Folk zvezda ne želi da otkriva kakve planove ima sa duplo mlađim dečkom, ali priznaje da nikad nije bila srećnija.

- Učinio mi je život lepšim! Putujemo, uživamo, volimo se... Desio mi se takav dečko i takva ljubav da je to neverovatno! Posle dužeg vremena me neko gleda kao kraljicu i pravu ženu. Uz Marka se uvek lepo osećam - priča Bubamara i dodaje da je ovo prvi put da je našla muškarca koji je dominantniji od nje:

- Uvek sam ja bila glavna u vezi. Evo, desilo se da nađem nekog ko ume da bude dominantan prema meni, ali i da me mazi i pazi!

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)