OVO JE ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA: Kada je čuveni glumac zapao u finansijske probleme, ona je uspela da uradi gotovo nemoguće (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 02. 2021. u 17:27

ОВО ЈЕ ЋЕРКА ЗОРАНА ЦВИЈАНОВИЋА: Када је чувени глумац запао у финансијске проблеме, она је успела да уради готово немогуће (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

ĆERKA glumca Zorana Cvijanovića, Milena, je uspešna glumica i pevačica. Ona živi i radi u Los Anđelesu.

Milena se, naime, udala pre dve godine, a tada je podelila fotografije sa intimnog venčanja nakon kojih je dobila bezboroj čestitki i pohvalnih komentara na račun izgleda.

Inače, nakon što je glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske probleme nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Zoranova ćerka je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Milena je ubrzo uspela da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)