DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO: Obukao garderobu koju je nosio kada je imao 88 kilograma više - sve mu visi! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2021. u 23:32

POPULARNI pevač Darko Lazić smršao je 88 kilograma, a kada je u emisiji uživo obukao garderobu koju je nosio pre enego što je izgubio kilograme, sve je šokirao.

ДАРКО ЛАЗИЋ ШОКИРАО: Обукао гардеробу коју је носио када је имао 88 килограма више - све му виси! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, Lazić je u gostovao u emisji "Amidži šou" gde je otkrio da je nakon operacije želuca smršao 88 kilograma, ali da je u jednom periodu izgubio i neverovatnih 83 kilograma, ali da je tada sebi izgledao previše mršavo.

- Ne valja Darko kako god da okreneš, pa ne udovljavam više nikome nego sebi, Lakši sam od tebe 20 kilograma sigurno. Smršao sam 88 kilograma - rekao je Lazić.

- Bio sam još 5 kilograma niže i onda je to ružno izgledao, ceo život se borim da smršam, a poslednja dva meseca borio da se ugojim. Ugojio sma se 5 kilograma u psolednja dva meseca, jedva! Pio sam noću sokve, jeo čokoladu, pored kreveta stavim čokoladu, budim se i jedem, To je bilo zaista preterano, 80 je moja idelna kilaža - dodao je Darko.

Voditelj Ognjen Amidžić je zatim Laziću dao garderobu koju je nosio u periodu kada je imao 88 kilograma više, a kada je Lazić to obukao sve je visilo sa njega, pa je na društvenim mrežama pokrenuo avinu komentara.

"Čovek se prepolovio", "Šokiran sam! Vratite Darka Lazića", "Osušio se", "Nikad boje nije izgledao, jedva sam ga prepoznala", "Neverovatno kakva promena!", pisali su ljudi.

Šta je rekao Darko o svojoj kilaži, pogledajte u videu u nastavku, a kako izgleda u garderobi koju je nosio pre nego što je smršao pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni