DIVLJANJE ZA VOLANOM, PIJANSTVA, DUGOVI...: Dug spisak skandala folk pevača Darka Lazića, od 2011. godine pa do danas

V.N.

02. 02. 2021. u 11:44

KARIJERU folkera Darka Lazića (29), između ostalog, obeležili su i mnogobrojni skandali.

ДИВЉАЊЕ ЗА ВОЛАНОМ, ПИЈАНСТВА, ДУГОВИ...: Дуг списак скандала фолк певача Дарка Лазића, од 2011. године па до данас

Foto Instagram/darkolazicofficial

Najnoviji, koji se desio pre nekoliko dana, pokazuje da se pevač, očigledno, nije opametio čak ni posle teške saobraćajne nesreće 2018. godine u rodnom Brestaču, kad mu je, nakon sletanja automobila sa puta i prevrtanja na krov, život bio u opasnosti. Darko je sada sve šokirao kad je na "Instagram" postavio video kako ponovo divlja za volanom. Snimak prikazuje kontrolnu tablu na automobilu, gde se vidi brzina veća čak od 160 kilometara na sat. Lazić je uz to napisao "ide gas".

Prvi u nizu incidenata tokom karijere pevača koji se svojevremeno proslavio pobedivši u četvrtoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" desio se takođe u Brestaču, 2015. Darko se tada pobio na proslavi lokalnog fudbalskog kluba. U jednom trenutku, prema svedočenju prisutnih, počeo da razbija flaše o zid sa bratom. To je bio okidač za fizički sukob gde je polomljen inventar i napravljena šteta od oko 100.000 dinara. Lazić je ovo demantovao, govoreći da mu "smeštaju ljudi koji su ljubomorni na njegov uspeh", ali su iz Opštine Pećinci potvrdili da je do incidenta došlo. Darko je tada neosnovano tužio Kompaniju "Novosti" tražeći skoro pola miliona dinara zbog, kako je naveo, "povrede časti i ugleda".

Foto N. Skenderija

Darko i njegova tadašnja supruga Ana Sević našli su se 2017. u fokusu bračne afere. Mnogi su pričali da je folkerka varala Lazića sa Acom Lukasom, i da se svakodnevno svađaju, ali njih dvoje su tada ipak uspeli da sačuvaju brak. Ubrzo je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi kako se Darko ljubi sa muškarcem u usta. Pevač je tvrdio da je to posledica ogromnog pijanstva, i da se desilo u šali.

U tom periodu Lazić je pevao na jednoj svadbi, ali ga je mladoženja izbacio jer se, kako tvrdi, nije se ponašao profesionalno. Darko je prvo nestao na nekoliko sati, pojavio se pijan, mumlao reči pesama, pa je, na kraju, domaćin morao da ga izbaci sa svog veselja.

KRITIKE ZBOG OCA

KRAJEM prošle godine preminuo je folkerov otac Milan, i to usled komplikacija posle operacije želuca, kojoj se, prethodno, Darko uspešno podvrgao, i skinuo impozantan broj kilograma. Mnogi su kritikovali Lazića što se, brzo posle tragedije, vratio pevanju i uobičajenom načinu života, uz objavljivanje fotografija na kojima je nasmejan.

Početkom 2018, Lazić je, navodno, uhvaćen kako šmrče beli prah. Na snimku se, prema pisanjima, video, Darko sa prijateljima, u skrivenom kutku jedne prostorije, pokušavajući da se sakrije od pogleda drugih ljudi. Te godine, 1. avgusta, folk pevač je pretučen u Umčarima kad je, kako se pisalo, na njega pucano iz vatrenog oružja, ali su ga oba metka promašila.

O Darkovom neodgovornom ponašanju za volanom, najčešće pod uticajem alkohola, pisalo se i pričalo i pre udesa. On je 2011. sa koleginicom Milicom Todorović pošao na zakazani nastup u Jagodinu, ali je zbog kiše i klizavog kolovoza izgubio kontrolu nad vozilom, auto im se prevrnuo tri puta i udarili su u bankinu. Posle teške nesreće Lazić se jedno vreme oporavljao u banji "Selters" u Mladenovcu, ali se ni to nije završilo slavno. Napustio je rehabilitacioni centar ne bi li u svom domu proveo božićne praznike, ali uz dogovor da se vrati, što on nije učinio, već je lečenje nastavio u Banji Koviljači.

Pre nešto više od godinu dana, Lazić je opet bio u centru pažnje, a da razlog nema veze sa pevanjem. Reper Slobodan Veljković Cobi je na insta-stori okačio video sa aerodroma u Cirihu, gde se vidi kako urinira po pisti, dok sa Darkom Lazićem ulazi u privatni avion. Sve su začinile i sočne Cobijeve psovke. Mnogo se pričalo i o Lazićevim dugovanjima, a on je nedavno, u novembru u jednoj emisiji naveo da su ona porasla "sa milion, na milion i po evra".

Razvod sa Anom Sević nije označio poboljšanje njihovih odnosa, naprotiv. Darko je jesenas izjavio da godinu dana nije video njihovu zajedničku ćerku Lorenu, a pevačica je tvrdila da to nije istina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja