SLOBA RADANOVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Pevao za više od 400 ljudi (VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2021. u 08:20

PEVAČ Slobodan Radanović priveden je nakon što je komunalna milicija uz asistenciju policije prekinula još jednu korona žurku u kafani na Starom sajmištu u Beogradu, u kojoj je on pevao za više od 400 ljudi, da bi sada bio pušten iz pritvora.

СЛОБА РАДАНОВИЋ ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Певао за више од 400 људи (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Sloba je, nešto pre ponoći, kako su preneli mediji, napustio policijsku stanicu u Novom Beogradu, a po njega je došla njegova verenica Jelena Đuričanin.

Radanović je bio na saslušanju, kako je u toku dana otkrio njegov menadžer.

- Generalno, Sloba nema krivicu za to što se desilo. Ja kao menadžer zakazujem tezge. On po ugovoru nastupa gde dogovorim. Nastup je bio preko dana, kada je dozvoljen rad ugostiteljskih objekata. Priveden je na saslušanje - kazao je Goran Leka Lečić, Slobin menadžer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina