SRĐAN PREDOJEVIĆ PONOVO NA PINKU: Voditelj će imati autorsku emisiju, a ovo poznato lice će biti sa njim ispred kamera

Novosti online

11. 02. 2021. u 16:04

VODITELJ Srđan Predojević ponovo je deo tima TV Pink. Iako je čak 16 godina vodio jutarnje programe, u čemu je bio veoma uspešan, Srđan će se ovog puta oprobati u nešto drugačijem formatu – iako i dalje ostaje deo informativne redakcije.

СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПОНОВО НА ПИНКУ: Водитељ ће имати ауторску емисију, а ово познато лице ће бити са њим испред камера

Foto: Instagram

Naime, kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednk TV Pink Željko Mitrović najavio na samom kraju 2020. godine, uskoro će početi sa radim novi Pinkov informatvni kanal, „Vesti“, a osim što je Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom. Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković. Dakle, uskoro na kanalu „Vesti“ Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu ali i sa novom partnerkom pred kamerama.

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa. Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“.

Željko Mitrović je u 2019. godini kao jedan od najvažnijih stubova postavio informativni program, te Srđan i Dušica predstavljaju značajno pojačanje u informativnom timu najgledanije komercijalne televizije u regionu. Kanal „Vesti“, koji će njih dvoje uređivati i na kom će imati svoje autorske emisije, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi.

Bez lažne skromnosti, Željko predviđa da će „Vesti“ biti najbolji informativni kanal na ovim prostorima, a verujemo da će Srđanov i Dušičin angažman u velikoj meri doprineti tome, uzevši u obzir njihovo dugogodišnje iskustvo u informativnim formatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAUČEŠĆE PORODICAMA, IZDRŽITE Poznati potreseni masakrom na Cetinju - brojne objave na mrežama, otkazani nastupi