NAPRAVIO JE KULT I OKUPLJAO GLUMICE OKO SEBE: Milena Vasić otkrila sve o neprijatnom susretu sa Mikom Aleksićem

Novosti online

19. 01. 2021. u 14:07

НАПРАВИО ЈЕ КУЛТ И ОКУПЉАО ГЛУМИЦЕ ОКО СЕБЕ: Милена Васић открила све о непријатном сусрету са Миком Алексићем

Foto: Printscreen

NAKON što je istaknuta glumice Milena Radulović (25), prošle nedelje, javno istupila i otkrila da ju je čuveni nastavnika glume Miroslav Mika Aleksić (68) seksualno zlostavljao i uznemiravao, juče je isto učinila i glumica Iva Ilinčić (24).

Hrabar potez mladih glumica, da istupe javno i otkriju najbolnije trenutke sa kojima su se godinama suočavale, potresao je mnoge, a ovim povodom se oglasio veliki broj kolega koje su pružile podršku, među kojima je i glumica Milena Vasić.

- Ovo je takav šok za mene, mi smo svi iz branše evo ova tri dana u tome, svako od nas nosi to sa sobom i pokušava da svari iako se to ne može nikako svariti. Podjednako me je porazila i Ivina izjava, taj šok samo raste - započela je glumica u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, pa otkrila gde je upoznala Miroslava Miku Aleksića kome je juče određen pritvor do 30 dana.

- Ja sam Miku upoznala na jednoj privatnoj proslavi kod koleginice, oni su kućni prijatelji , i tad sam prvi put imala priliku da sedim sa njim, iako sam ranije slušala različite priče o njemu. Moram da podelim jedno vrlo neprijatno iskustvo druženja, vrlo agresivnog i navaletnog čoveka u svakom smislu verbalno, jednog demagoga, čoveka koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve pod velom jednog očinstva, jedne pravičnosti, patrijaharta. To je bio za mene jedan vrlo neprijatan susret, ali nije bio prvi ni poslednji put da vam neko ne prija energetski u društvu. Međutim ono što je meni ostalo u mislima tada jeste kako je takav čovek napravio toliki kult i okupio određene glumce i posle fakulteta i ostavio veliki uticaj na njih.

Glumica je priznala da je mnoge ljude, kojii su želeli da se bave glumom, ubeđivala da ne idu u školu kod Mike Aleksića.

- Ja sam toliko ljudi odgovorila od Mikine škole, ja sam išla kod Bate Miladinovića, to je bio potpuno drugačiji pristup i jedan sistem. To nije bio jedan čovek, kao da je samo on najvažniji. Raspoređeni su bili i prioriteti i energija, nije bilo grubosti, meni je takav pristup bio stran. Ali moram da napomenem, Mikina škola je bila važna ali nije imala takav kredibilitet oduvek. Bilo je dosta drugih škola kad sam ja upisala FDU i to jakih škola, tako da Mikin put nije bio toliko jak. On dobija na legitimitetu kad je primljena veća grupa iz njegove škole, jako darovitih kolega, kad je ušao veći broj kolega kod njegove supruge Biljane Mašić. Ja sada ne kritikujem tu spregu njegove škole i fakulteta jer ta veza više nije bitna i više je neće ni biti, ali ono što je bitno jeste da je taj čovek uspeo da dobije kredibilitet u našoj branši, da omađija i stvori poseban poseban put za sebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Ja sam

19.01.2021. 15:09

Сад, због једног серијског силоватеља и педофила, обавезно све расположиве снаге да се обруше на патријархат.

Miki

19.01.2021. 18:38

Nije bitna sprega između njegove škole za prijem na fakultet i prijema na fakultet koji je vršila njegova žena? Pa to je savršena zamka za tu jadnu decu u kojoj su bila apsolutno bespomoćna i predata u ruke tih ljudi.

Deki

19.01.2021. 19:17

Nije stvar kulta kao kulta, ... postoje dobri kultovi...nego da li su metode ispravne, zdrave, zdravorazumske, ... da li postoji sloboda...

Sasa

21.01.2021. 07:55

Samo su roditelji krivi.Trka za popularnoscu i pretizom.Tu nema dece radnika. Apsolutna odgovornost roditelja koji su pali na ispitu roditeljstva.Dovoljno je pogledati film "Patuljci sa naslovnih strana" i sve je jasno kako funkcionise sistem filmske industrije. Mnogi roditelji svesno zrtvuju svoju decu zarad svojih neostvarenih snova katkada i nepitajuci decu sta zele.Jadno i zalosno.Podrska deci koja su ustala protiv ovakvih olosa koje treba ukloniti.Ali je jadno sto smo zene koje su prijavljivali politicare silovatelje optuzivali i ignorisali.Uvek je bilo dvostrukih arsina i izgleda da je to boljka ovog drustva.