GLEDALA SAM MONSTRUMA: Seka Sablić zgrožena monstruoznim činom Mike Aleksića

Novosti online

18. 01. 2021. u 12:48

ГЛЕДАЛА САМ МОНСТРУМА: Сека Саблић згрожена монструозним чином Мике Алексића

Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

LEGENDARNA glumica Jelisaveta Seka Sablić podržala je koleginicu Milenu Radulović nakon njene ispovesti da ju je čuveni pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

Ona je rekla da, na sreću, nikada nije upoznala Aleksića, ali da joj je gledajući njegove emisije sa decom bilo jasno da gleda, kako je rekla, monstruma.

- Pridružujem se zgražavanju i najstrašnijoj osudi za Miku Aleksića koga na sreću nisam ni videla ni upoznala, ali sam videla pre nekoliko godina njegovu emisiju sa decom i jasno mi je bilo da gledam monstruma! Treba da se zapita ovo nesređeno društvo gde su psiholozi itd. Ovako su predatoru žrtve same dolazile i to one najlepše, ustreptalih duša, željne lepote glume. Naravno, velike čestitke devojkama - rekla je Seka Sablić.

Podsetimo, u subotu uveče je odjeknula ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

U snažnom svedočenju mlada glumica je, između ostalog, rekla:

- Mika je vodio računa da se to dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.

(Nova)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)