RADOST NA SNEGU: Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem uživa na Zlatiboru

V. N.

18. 01. 2021. u 11:43

ZLATIBOR je, otkako se ponovio gondolom, ovih dana u žiži javnosti.

РАДОСТ НА СНЕГУ:  Сека Алексић са супругом Вељком Пиљикићем ужива на Златибору

Foto Instagram/seka_aleksic

Zimsku atmosferu na planini upotpunio je sneg, pa su mnogi pohrlili da malo uživaju u skijanju. Tako se na Zlatiboru obrela i folk pevačica Seka Aleksić sa mužem Veljkom Piljikićem, ali, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, ona ne preferira skijanje, već vožnju u četvrotočkašima po zavejanim stazama.

- Radost na snegu - poručila je Seka i dodala da su njihovi domaćini toliko ljubazni i divni, da su poželeli da ponovo dođu, što će i učiniti za nekoliko dana.

Inače, ni Seka nije odolela da se fotografiše s leđa na vozilu, ali se za razliku od JK i Sandre Afrike, nije skinula u donji veš. Nema potrebe, i obučena Seka je dobila pregršt sviđanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)