NADAM SE DA JE OVO SAMO MASKA: Čuveni pevač se pojavio izobličen, fanovi šokirani jer ne liči na sebe (FOTO+ VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2021. u 21:27

KADA je svoje "novo" lice The Weeknd predstavio u novom spotu potpuno je šokirao sve koji prate njegov rad, upravo jer izgleda kao sasvim druga osoba.

НАДАМ СЕ ДА ЈЕ ОВО САМО МАСКА: Чувени певач се појавио изобличен, фанови шокирани јер не личи на себе (ФОТО+ ВИДЕО)

Foto: Instagram i Jutjub

Izobličene jagodice, napumpane usne, iskošene oči, samo su neki od detalja na njegovom licu zbog čega su fanovi posumnjali da je imao estetske zahvate i da je u istim preterao.

- Čoveče, vidiš li ti na šta ličiš?", "nadam se da je ovo samo maska, izgledaš odvratno", "pravi primer kako botoks nije za svakoga i kako možeš njime da se uništiš" - samo su neki od komentara zbunjenih fanova.

Slavni muzičar je fotografiju objavio na Instagramu, a ona je ubrzo izazvala pravu polemiku među njegovim pratiocima. Dok pojedini tvde da je u pitanju samo maska i proteza kojom se The Weeknd poslužio kako bi napravio autentičan spot, drugi ne odustaju od teorije da je ipak posetio estetskog hirurga.

Neki su uvereni da je pevač bio na operaciji jer je mesecima objavljivao fotografije na kojima ima podlive ispod očiju i oko nosa, a drugi ga upoređuju sa Majklom Džeksonom koji je takođe imao dosta estetskih operacija.

Šta vi mislite, šta je istina?

(Blic)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024