OVO JE DŽEJEVA ANDRIJANA: NJeno ime u umrlici je zbunilo sve, zvala je hitnu kada mu je stalo srce i nije se odvajala od njega (FOTO)

Novosti online

11. 12. 2020. u 09:29

PORODICA, prijatelji, fanovi, ali i ljudi širom zemlje i sveta i dalje se opraštaju od kralja narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo prošle nedelje u snu u 56. godini.

ОВО ЈЕ ЏЕЈЕВА АНДРИЈАНА: Њено име у умрлици је збунило све, звала је хитну када му је стало срце и није се одвајала од њега (ФОТО)

Foto: Novosti/Facebook

Međutim, umrlica, koju je na Instagramu objavila njegova mlađa ćerka Marija Ramadanovski, a koja stoji i na piceriji u kojoj je voleo da sedi s prijateljima, zaintrigirala je mnoge

Legendarni pevač  preminuo je 6. decembra, a biće sahranjen 11. decembra. Mnogi članovi njegove porodice, prijatelji i kolege opraštali su se ovih dana od velikog čoveka koji će zauvek živeti u srcima mnogih.

Foto: Facebook

 

Naime, među ožalošćenima, pored dece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana. Oni koji nisu poznavali pevača zapitali su se koja žena se krije iza tog imena, međutim, saznajemo da je u pitanju njegova menadžerka i partnerka, s kojom je živeo skoro 20 godina.

Ova plavuša se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kada se vratila iz prodavnice.

Andrijana je u nekoliko navrata istakla da ju je smrt njenog dugogodišnjeg partnera slomila, i da ga je danima terala da ide kod lekara jer mu je bilo loše. Međutim, preminuli pevač nije mario za njegove problmeme, te je odbijao da poseti neku od zdravstvenih ustanova.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024