DORĆOL NEĆE BITI ISTI BEZ NJEGA: DŽej je najviše voleo da jede kod Mare, ona je nama otkrila anegdote po kojima će ga pamtiti (FOTO/VIDEO)

D. M.

07. 12. 2020. u 13:02

SRBIJA tuguje za pevačem Džejom Ramadanovskim, koji je juče preminuo u 56. godini nakon zastoja rada srca.

ДОРЋОЛ НЕЋЕ БИТИ ИСТИ БЕЗ ЊЕГА: Џеј је највише волео да једе код Маре, она је нама открила анегдоте по којима ће га памтити (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela/D. Mišić

Ispred Džejeve zgrade napravljeno je pravo malo "svetilište", gde su komšije i njegovi obožavaoci ostavili sve ono što je najviše voleo.

U obliznjem restoranu "Panta rei" kažu da je Džej Ramadanovski dolazio povremeno sa prijateljima.

- Bio je dobar gost i dobra duša - kratko su nam rekli konobari.

Veliki pevač je voleo i da jede u restoranu brze hrane "Jedite kod Mare", a sama Mara nam je rekla da je dolazio često, i da je bio prijatelj, a ne gost.

- Poslednji put sam ga videla sa njegovom menadžerkom, Andrijanom, ali dugo pre toga nije bio, pošto smo čuli za njegovo stanje. Bio je negde u maju ili junu, tad je svratio na kobasice, njegove omiljene. Ovde, u lokalu, je voleo da jede mešano meso, a kući je nosio kobasice.

Mara je objasnila da je tu već šest godina, i da je Džej uvek voleo da se šali i da je stalno bio veseo.

- Ulazio je unutra kod mene za roštilj, znao je i da zapeva, pa je jednom predložio da napravimo "Džejeve ćevape", da to bude specijalitet. Neće Dorćol biti isti bez njega - rekla je Mara, i podelila sa nama neke anegdote vezane za Džeja koje će uvek pamtiti.

- Slikao se i sa mojom ćerkom Janom kada joj je bio rođendan, u aprilu mesecu. On je njoj pevao na romskom jeziku, a zatim je čučnuo da se slika. Za njim je i ona čučnula, a nakon slikanja je ustala pre njega, na šta je Džej rekao: "Ih bre, ista si kao i sve žene, sve hoćete da budete veće od mene" - prisetila se Mara kroz smeh, i podelila još jednu priču vezanu za omiljenog pevača:

Jednom prilikom smo pričali o tetovažama, na šta je on podigao svoju majicu, i rekao: "Vidiš, ovo je nekada bila Kasandra, a sada je baba Dorinda" - rekao je Mari Džej kroz smeh, pokazavši na tetovažu koja se razvukla.

Podsećamo, Džej je preminuo juče, u nedelju, 6. decembra, nakon zastoja rada srca. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, nažalost bezuspešno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!