KOCKA I ZELENAŠI IH ODVELI U AMBIS: Mnoge poznate ličnosti godinama su muku mučile zbog velikih novčanih dugovanja

E. R.

11. 11. 2020. u 10:40

AKTUELNA priča vezana za folkera Acu Lukasa, i njegov navodni dug od 80.000 evra prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru kog je nazvao zelenašem, podsetila je na slučajeve mnogih drugih javnih ličnosti koje su takođe, sticajem raznoraznih okolnosti, upadale u dugove prema zalenašima, saradnicima...

КОЦКА И ЗЕЛЕНАШИ ИХ ОДВЕЛИ У АМБИС: Многе познате личности годинама су муку мучиле због великих новчаних дуговања

Foto ATA Images

Njihova lepeza je šarolika, ali ih najviše ima među Lukasovim kolegama, folk pevačima.

Problemi ove vrste nisu strani Darku Laziću. U trenutku kad je doživeo tešku saobraćajnu nesreću 2018. bio je, kako se pisalo, dužan više od 400.000 evra, zbog poroka koji vezujemo i za Lukasa - kocka. Novac mu je tada pozajmio jedan menadžer i prijatelj s kojim i sada sarađuje, i pare vraća u ratama.

Aca Lukas, Foto ATA Images

Marko Janjušević, Foto ATA Images

Pevačica Zorica Marković je ranije u intervjuima pominjala da joj je Lazić dužan određenu svotu novca, ali mu je ona to vremenom oprostila, jer nije želela da kvari prijateljstvo sa njim, niti da mu dodatno otežava situaciju.

Lazić se u poslednje vreme sudi sa svojom bivšom ženom Anom Sević jer, navodno, nije plaćao alimentacije za njihovu ćerku Lorenu.

Halidu Muslimoviću su izvršitelji prošle godine pokucali na vrata jer, prema pisanjima, odbija da isplati skoro 30 godina iznos od 32.000 evra Erminu Elezoviću. Folker je, navodno, taj novac dobio za album koji nikada nije objavio, a aukcijsku prodaju svoje imovine uspeo je da izbegne dva puta.

Muslimović je, prema pisanjima, na isti način dospevao i u dugove prema ženama, do čijeg je novca dolazio udvaranjem i uveravanjem da je bolestan, i da nema da plati rate za kredit banci.

MIRU BANjAC SPASLA ULOGA

SVOJU muku iz mladosti, sredinom sedamdesetih, nedavno je u medijima ispričala proslavljena glumica Mira Banjac.

- Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da dignem ruku na sebe - seća se dobro Mira. - Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više, i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole.

Međutim...

Foto K. Mihajlović

- U jednom trenutku pozvao me je Stipe Delić. Kaže - hoće da radim veliku glavnu ulogu. Bila je to čuvena Marija, iz istoimene serije, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila.

Lukasove priče o dugovima nisu ništa novo. Pre nekoliko godina je, kako se pisalo, Aca uzeo pola miliona evra od Saše Popovića, a pričalo se da mu je direktor "Granda" tražio i kamatu na zajam. Navodno, zbog toga je i pukla saradnja između njih dvojice. Lukas je vratio pare direktoru "Granda", ali ne i Marini Tucaković i njenom suprugu Aleksandru Raduloviću Futi. Njima je Lukas, prema pisanjima, duži vremenski period dugovao veću sumu novca, pa su bili prinuđeni da ga tuže, i dobili su ga na sudu.

Dara Bubamara, Foto Instagram/darabubamara_official

Marini su, priča se, novac dugovali i drugi pevači. Konkretno - Dara Bubamara za pesme sa albuma Delete iz 2013. Cifra - 10.000 evra. Folkerka je, u svom maniru, isprozivala Tucakovićevu po medijima, ali joj je i vratila veći deo duga.

Nije redak slučaj ni da mnogi pristanu na učešće u rijaliti programima zbog rešavanja problema sa dugovanjima. Najsvežiji primer je, kako se navodi, Marko Janjušević Janjuš. Bivši košarkaš koji je uveliko poznat gledaocima rijalitija nedavno je ušao u "Zadrugu 4". Njegova bivša devojka Maja Marinković navodi da je izdržavala Janjuša po izlasku iz "Zadruge 3", jer je novac potrošio na kocku i zadužio se kod zelenaša. Pred novi ulazak u Pinkov rijaliti situacija je, kako kaže Maja, postala baš ozbiljna, jer je dug narastao na oko 15.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)