OGLASIO SE MENADŽER ACE LUKASA: Saša Mirković - Tigar mi je ukrao satove od 65.000 evra!

Novosti online

05. 11. 2020. u 22:03

MENADžER folk zvezde Ace Lukasa, Saša Mirković, reagovao je nakon što su danas izvršitelji došli Aci na kućnu adresu radi zaplene imovine, zbog navodnog duga koji ima prema Dejanu Popoviću Tigru.

ОГЛАСИО СЕ МЕНАЏЕР АЦЕ ЛУКАСА: Саша Мирковић - Тигар ми је украо сатове од 65.000 евра!

Foto: Tanjug

Mirković je otkrio da će tek izaći na videlo sve prevare kojim se, po njegovim tvrdnjama, bavi Popović.

Kako je naveo, Popović mu je pre tri godine ukrao dva sata marke Roleks i Frenk Miler, u vrednosti od 65.000 evra.

Saša Mirković je podneo tužbu protiv Popovića u Osnovnom sudu u Zaječaru.

-  Treba da se zna da je Tigar poznati beogradski zelenaš. Mislim da je zbog malo pažnje javnosti Popović pribegao ovoj priči sa Acom, pošto njega drugačije i ne znaju u gradu osim po zelenašenju, pa sad pokušava da se predstavi kao neki biznismen. Između ostalog, ja sam ga tužio za ukradene ručne satove marke "Roleks" i "Frenk Miler" - kaže Mirković.

- Pre tri godine sam mu pozajmio dva sata jer me je molio. Kako smo tada bili u dobrim odnosima, nisam ni pomislio da mi satove neće vratiti. Rekao je da će ih vratiti za mesec dana, a evo, do danas ih nije vratio - ističe Saša.

Saša ističe da ga je najviše naljutilo to što je Popović bez pardona objavio fotografiju sa njegovim satom na ruci na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Kada sam video da on objavljuje fotografiju sa mojim satom, a meni daje izgovore dve godine kako će mi vratiti, rešio sam da ga tužim. Narod teba da zna ko je Dejan Popović Tigar - zaključio je Mirković za Telegraf.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest