PEVAJU I SVOJE I TUĐE HITOVE: U Košutnjaku počelo snimanje nove sezone šoua "Luda noć"

M. J. M.

14. 10. 2020. u 09:48

SNIMANjE novog ciklusa šou-programa, "Luda noć", počelo je juče u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, uz poštovanje svih propisanih mera zdravstvene zaštite, uvedenih zbog pandemije virusa korona.

ПЕВАЈУ И СВОЈЕ И ТУЂЕ ХИТОВЕ: У Кошутњаку почело снимање нове сезоне шоуа Луда ноћ

Voditeljska ekipa / Foto RTS

Najveće zvezde domaće popularne muzike, ponovo su se okupile, kako bi oživeli vreme nezaboravnih muzičkih događaja i nastupa. Među njima su i Momčilo Bajagić Bajaga, Aleksandra Radović, Sergej Ćetković, Dejan Cukić, Sara Jo...

Sjajno raspoložena ekipa, sastavljena od naših najpoznatijih pevača i muzičara, otvorila je novu sezonu jedne od najgledanijih emisija Javnog medijskog servisa.

Pevači izvode numere uživo, uz pratnju orkestra pod nazivom "Luda noć", a u ulozi domaćina, i ove godine, naći će se poznata televizijska lica. To su, pre svega, atraktivne dame, Kristina Radenković i Dragana Kosjerina, zatim, šarmantni glumac Saša Joksimović, dok će novi član voditeljskog tima, novinar Stefan Popović, biti svojevrsno iznenađenje za gledaoce. Popović je televizijski i radijski voditelj i glumac iz Australije, koji se zbog snimanja "Lude noći" preselio u zemlju svog porekla.

Momčilo Bajagić Bajaga / Foto RTS

Kao i do sada, poznate ličnosti, podeljene u dva tima, nadmetaće se kroz muziku i igru. Novina je što će svi takmičari, pored legendarnih pop pesama, izvoditi i neke od svojih najpoznatijih hitova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna