UHAPŠENA POZNATA ALBANSKA PEVAČICA: U torbici joj pronašli skriveni pištolj, policija je momentalno privela (VIDEO)

Tanjug

19. 09. 2020. u 20:38

POLICIJA u Albaniji je na graničnom prelazu Morina privela pevačicu Fjolu Morinu, pod sumnjom da je htela da nelegalno prenese vatreno oružje preko granice, javlja agencija Mia Ora njuz, prenosi Tanjug.

УХАПШЕНА ПОЗНАТА АЛБАНСКА ПЕВАЧИЦА: У торбици јој пронашли скривени пиштољ, полиција је моментално привела (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Pištolj je pronađen u tašni pevačice, a posle pretresa njenog vozila, policija je pronašla i pištolj.

- Tokom kontrole, u torbi F. M. (34) koja je prijavljena u Prištini, granična policija je pronašla i kao dokaz zaplenila vatreno oružje tipa ''zoraki'' sa 23 metka. U prtljažniku vozila pronađen je pištolj koji je ličio na upaljač - saopštila je albanska granična policija.

Pritvoreni su i saputnici pevačice F. M. (29), takođe sa KiM, i F. S. (29) iz Belgije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM