NASTAVLJA SPOR SA “FOSILIMA”: Udovica Rajka Dujmića ne odustaje od tužbe, daće novac dečjoj bolnici

V. N.

25. 08. 2020. u 16:26

MADA je Trgovački sud u Zagrebu prekinuo postupak koji je pokojni Rajko Dujmić pokrenuo protiv članova "Novih fosila" Sanje Doležal, Marinka Kolnaga i Vladimira Kočiša Zeca, zbog korišćenja imena grupe, njegova udovica Snježana razmišlja o nastavku tužbe.

НАСТАВЉА СПОР СА “ФОСИЛИМА”: Удовица Рајка Дујмића не одустаје од тужбе, даће новац дечјој болници

Rajko i Snježana Dujmić / Foto Fejsbuk/Snježana Dujmić

- Nakon Rajkove smrti, sva njegova ostavština pripala je u jednakim delovima njegovom sinu Tinu i meni - rekla je Snježana. - Mislim da ću nastaviti proces zato što je Rajko bio uveren da će dobiti taj spor i da će sav novac koji bi trebalo da dobije od tog spora, donirati dečjoj bolnici u Klaićevoj ulici u Zagrebu. To je bio Rajkov plan.

Komentarisala je udovica i dolazak članova "Novih fosila" na Dujmićevu kremaciju, na zagrebačkom groblju Mirogoj. Koja je svrha njihovog dolaska, pita se Snježana:

- Zašto su došli na sahranu? Zec je izjavio saučešće, videla sam njegovu tugu po pokretima, da mu je zaista, zaista teško. Ali, pitam se zašto su Sanja i Marinko došli ako nisu želeli da izjave saučešće porodici i ako nisu hteli da daju apsolutno nijednu izjavu. Jedna rečenica, poput "Rajko će nam veoma faliti", bila bi dovoljna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest