DANIJELA Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarcu "Zaceli me" da ju je silovao moćnik iz srpske filmske industrije, zbog čega je i napustila Srbiju.

Komentari (11)

Marija

23.08.2020. 15:42

Trebalo je odmah da ga prijavi. Možda je to uradio jos nekome ko nema mogućnost da ode. Ako nije odmah rekla ne znam čemu sad i opet bez navoda ko je. Zao mi je ali čemu ćutanje.

Nebojša Živković

23.08.2020. 17:01

@Marija - Овај моћнИк, онај моћнИк... па докле вИше, Имена на сунце, па да вИдИмо да лИ ће бИтИ моћнИк... Доказ у прИлог томе, како падају фИмскИ моћнИцИ ХолИвуда после толИко годИна када буду туженИ за овакве стварИ...

Bobi

23.08.2020. 17:04

@Marija - To ti je otprilike kao političari pred izbore. Pričaju da o svojim političkim protivnicima imaju dokaze o korupciji, kriminalu da će ih strpati u zatvor da će očistiti sve od kriminala. A kada dođu na vlast samo se promene oni koji kradu i niko ne ide u zatvor niti za sta odgovara. A i ova zarad neke lične reklame sad se setila da je pre deset godina silovana. Pa reci imenom i prezimenom ko te silovao i čemu ćutanje i pisanje lafo nekakvih podsetnika u laptop. Smesno i žalosno. Bljak reklama...

buki

24.08.2020. 12:39

@Bobi - Сада не би ни смела да изговори име, јер после толико година и без доказа, бојим се да би он њу могао да тужи и добије на суду, а зашто га није одмах пријавила, то зна само она.

gavrilo

23.08.2020. 19:20

Није он силовао само вас, неке девојке је навукао на дрогу, некима је обећавао сјајну каријеру у манекеству, само ако изгубе вишак килограма па су те, још девојчице, гладовале до критичног стања по живот и дошле у фазу да су према храни имале аверзију која их е терала на повраћање. Ви сте обавезни да саопштите његово име - јер је унесрећио многе девојке.

Tanja

29.09.2020. 22:47

@gavrilo - Ljudska dužnost je da ga imenuje, KAD TAD, jer taj SAVESTI NEMA, ČAK BIH REKLA DA JE I PSIHIČKI BOLESTAN, I NARAVNO DA ZASTITI SVE MLADE I DRUGE GLUMICE. BOG ČUVA HRABRE, KUKAVICE NE. NE BITI EGOISTA U TAKO TESKOJ PRIČI.