ANĐELINA DŽOLI ZAHTEVA PROMENU SUDIJE: Tvrdi da ima blizak odnos s advokaticom Breda Pita

Novosti online

11. 08. 2020. u 14:17

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ ЗАХТЕВА ПРОМЕНУ СУДИЈЕ: Тврди да има близак однос с адвокатицом Бреда Пита

Foto: Tanjug/AP

HOLIVUDSKA glumica Anđelina DŽoli (45) je zatražila da se promeni privatni sudija koji prati slučaj njenog razvoda od glumca Bred Pita (56) i dugotrajnu bitku za starateljstvo nad šestoro zajedničke dece koja traje od 2016. godine.

Naime, glumica tvrdi da sudija DŽon V. Ouderkirk treba da bude "diskvalifikovan" iz postupka razvoda, koji je podnet 2016. godine zato što je u bliskom odnosu sa advokaticom Bred Pita.

Anđelinini avokati su podneli zahtev Vrhovnom sudu u Los Anđelesu u kom tvrde da sudija "nije otkrio trenutni odnos između njega i Pitovog branioca".

Međutim, izvor blizak ovom paru kaže da je to samo Anđelinina taktika da odloži razrešenje slučaja, jer smatra da stvari trenutno ne idu u njenu korist.

Glavno pitanje oko kog Anđelina i Bred ne mogu da se slože jeste starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

- DŽoli pokušava da otpusti privatnog sudiju koji nadgleda njihov slučaj razvoda. Ona ima pravo na to, ali ako je mislila da je na dobrom putu u ovom pravnom postupku, to ne bi trebalo da čini. Ovo je klasičan slučaj kada neko očekuje lošu odluku suda i pokušava da odloži postupak tražeći novog sudiju - rekao je izvor blizak njima.

- NJen potez je veoma neobičan, ona odugovlači - dodao je izvor.

Podsetimo, njihov razvod traje već četiri godine. Upoznali su se 2004., uplovili u vezu 2005. godine, a 2014. godine su se venčali. Nakon samo dve godine braka Anđelina je zatražila razvod nakon što je Bred Pit navodno pijan nasrnuo na njihovog najstarijeg sina.

Oni su prošle godine zvanično proglašeni slobodnim jedinkama, dok je ostalo da se reše mnoga pitanja, među kojima su finansije i starateljstvo nad decom.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)