NIKOLINA PIŠEK POSLE DRAME U HRVATSKOJ: Nije prvi put da me vređaju jer sam udata za Srbina (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2020. u 19:05

VODITELJKA Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović doživeli su pravu dramu na svom letnjem odmoru, nakon što su navodno opljačkani i izbačeni iz vile u Kaštelima, koju su rentirali i uredno platili.

НИКОЛИНА ПИШЕК ПОСЛЕ ДРАМЕ У ХРВАТСКОЈ: Није први пут да ме вређају јер сам удата за Србина (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Bračni par Ristović je rentirao vilu na 14 dana i za nju su platili  20.000 evra.

Nikolina je ispričala kako su ona, njen suprug i troje maloletne dece nasilno izbačeni iz vile, pa čak i pokradeni u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

- Ja i moja porodica smo dobro. Ja se nadam da je istraga u toku, no to trenutno ne znam kako napreduje, a sve ću saznati u sredu kada odem u Split - rekla je Nikolina za Telegra.

Kako nam je otkrila, ona više nema komunikaciju sa agencijom, koja nije ispunila svoje obaveze prema njoj i njenom suprugu, a ceo slučaj preuzeo je njihov advokat koji će dalje komunicirati sa nadređenima.

- U noći kada nam se sve dogodilo, niko nam se nije javljao iz agencije, a ni dan posle. Nakon toga komunikaciju sa njima je preuzela advokatska kancelarija, koji potražuje povratak svih sredstava. Samo jedini komentar koji sam čula od agenta je da je izjavio da mu je sve ovo užasno smešno. Ja tačno ne znam koji je deo njemu smešan, da li to što su deca plakala od straha da li će biti ubijena ili mu je smešno što smo pokradeni, baš ne znam koji mu je deo tačno smešan - rekla nam je Nikolina.

U noći kada su izbačeni, voditeljka i Vidoje su, tvrdi ona, i napadnuti. Nikolini su, kako kaže, upućene jezive pretnje i najstrašnije šovinističke uvrede jer je udata za Srbina.

- Da se događaju šovinistički ispadi tog tipa, događaju se, nije prvi put. No, prvi put je da sam se susrela sa tim u takvoj nasilničkoj meri i to od čoveka kome smo platili za određenu uslugu. Iskreno, ja od vlasnika vile koji je nametljivo komunicarao sa nama nisam očekivala baš ništa, očekivala sam da ga ne upoznam i ne vidim, zato što je to jedino objektivno i ispravno. Trebalo je da komuniciram samo sa agencijom kojoj smo platili uslugu, a oni nama za to garantovali i privatnost i ispunjavanje ugovora, koji su oni prekršili - kaže nam ona.

Sličan nemili događaj kao i Nikolininoj porodici, pre nešto više od mesec dana dogodio se i hrvatskom producentu Romanu Majetiću, koji je takođe opljačkan, napadnut i prisilno izbačen iz vile koju je rentirao na Hvaru.

- Da čitala sam šta se dogodilo, ja stvarno ne mogu ništa da tvrdim, ali ono što znam jeste da je reč o istoj agenciji, preko koje smo i mi rentirali vilu. Iskreno mislim da je reč o nekom organizovanom kriminalu i da to rade već uigrani ljudi, ništa još uvek ne tvrdim, ali po svemu sudeći to je tako. Nažalost, Romanu nisu vraćene ukradene stvari, ali se ja nadam da će iste biti vraćene i njemu i nama - kaže nam Nikolina.

Foto Printscreen

 

 

Lepa voditeljka nam je na kraju ispričala i da je njen suprug Vidoje i fizički napadnut i da su njegove povrede vidljive, kao i da je sve to zabeležno u policijskom zapisniku.

Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa decom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Predzadnje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenja i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Zoran

11.08.2020. 14:55

Pravdu kao i ostetu treba potraziti na sudu..Ako to nije moguce u Hrvatskoj iz razloga jer je Gos.Vidoje Srbin..onda lepo na evropski sud u Strazbur..Hrvatska je proterala i obezpravila oko 600 000 Srba (jos pre Oluje i Blijeska..)Na sve moguce nacine je uzurpirala imovinu i stecena prava prognatih ljudi..Kao takva primljena je u EU zahvaljujuci nemackom kapitalu i njihovoj pretenziji prema moru...kao i vatikanu i uticaju katolicke crkve..Da su se doslovno gledali kriterijumi i merila naslednica Paveliceve NDH nebi usla za milion godina u E.uniju..Upravo cinjenica da nije nikada izvrsena nikakva lustracija i odvajanje od ogromnih fasistickih nedjela realno stanje u Hrvatskoj je tako kako je..Nacionalna mrznja i sukobi su mnogo cesci nego sto je to prikazano..jadno i bedno..i sve to u dvadesetprvom veku..