BIVŠI DEČKO ROMANE PANIĆ SE PRVI PUT OGLASIO POŠTO JE ONA UHAPŠENA: Otkriva da li ga je pevačica molila za pomoć

Novosti online

30. 06. 2020. u 18:35

Fotos Pitađis, kiparski advokat koji je nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa Romanom Panić, za Telegraf JETSET se oglasio nakon priča da ga je pevačica kontaktirala i molila za pomoć, nakon hapšenja u Australiji.

БИВШИ ДЕЧКО РОМАНЕ ПАНИЋ СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИО ПОШТО ЈЕ ОНА УХАПШЕНА: Открива да ли га је певачица молила за помоћ

Foto S. Sarić

Kako kaže, to nije istina, ali je tu da joj pomogne ukoliko joj bilo šta treba.

- Nije istina da me je zvala. Verujem u nju i, kako sam pročitao, kazna je suspendovana. Mislim da je nesporazum to što se dogodilo njoj. Šta god da joj treba, gde god da se nalazi, tu sam za nju - kaže nam Fotos.

Na naše pitanje da li su bili u kontaktu u skorije vreme kratko je odgovorio: "Ne".

Podsetimo, Romana i Fotos u vezi su bili oko 4 godine, a ona se od propasti te veze dugo oporavljala. On se u septembru 2016. godine oženio sa glumicom Nikoletom Karom, ali danas su razvedeni.

Pitađis, inače, ima sina sa voditeljkom Jovanom Simić, a bio je i u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović.

- Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno... - ispričala je jednom prilikom Romana o njihovom odnosu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)