BOGDANA RAŽNATOVIĆ POSLE TRI POROĐAJA IZGLEDA NEVEROVATNO: Veljkova žena napustila Cecinu vilu, sa malim Željkom i bebom otišla u Titel

Dušan Cakić

28. 05. 2024. u 19:52

BUDUĆI da je Bogdana Ražnatović 14. maja rodila trećeg sina, mnoge je iznenadilo to što je u rekodnom roku uspela da povrati devojačku liniju, pa izgleda kao da i nije bila trudna.

БОГДАНА РАЖНАТОВИЋ ПОСЛЕ ТРИ ПОРОЂАЈА ИЗГЛЕДА НЕВЕРОВАТНО: Вељкова жена напустила Цецину вилу, са малим Жељком и бебом отишла у Тител

Foto: Novosti

Naime, danas se održalo tajno venčanje Anastaije i Nemanje u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju, gde se okupila najbliža familija.

Veljkova izabranica je bila u opuštenoj kombinaciji - haljini do kolena, koja je istakla njeno vitko, zategnuto telo i uzak struk, a za ruku je držala nastarijeg sina Željka.

Foto: Novosti

Oni su potom seli u automobil i uputili se ka Titelu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

DELEGACIJA Srbije i zamenik predsedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević napustili su danas godišnji sastanak predstavnika komisija za odbranu i bezbednost parlamenata Jugoistočne Evrope nakon što je poslanik hrvatskog Sabora, govoreći o Savetu Evrope, rekla da će Priština biti primljena u Savet Evrope što je bila direktna provokacija upućena delegaciji Srbije.

12. 06. 2024. u 16:13

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama