ON ME JE UVEO U MUZIKU: Uroš Živković otkrio koji poznati pevač je krivac za njegovu karijeru

Novosti onlajn

27. 04. 2024. u 23:45

UROŠ ŽIVKOVIĆ stekao je veliku popularnost kada je kao tinejdžer osvojio region svojim vanvremenskim talentom i emocijom koju poseduje u izvođenju narodnih pesama, a sa 26 godina može se pohvaliti da je najtraženiji mladi pevač sa naše estrade.

ОН МЕ ЈЕ УВЕО У МУЗИКУ: Урош Живковић открио који познати певач је кривац за његову каријеру

Foto: Instagram

Još kao dečak, Uroš je bio okružen muzikom, a njegovi roditelji nisu mogi da zamisle koliko je njihova ljubav prema muzici uticala na odabir njegovog životnog puta.

Foto: Novosti

– Od malena sam odgajan i uspavljivan uz narodnu muziku pored mojih roditelja. Nisu to bile dečije pesmice nego Jašar i tako dalje. Vodili su me u kafanu, voleli su da izlaze i muziku, spavao sam po stolicama dosta puta. I svaka privatna proslava to se znalo Šaban, Jašar, Ljuba, Snežana, Verica i to mi je od malena usađeno– objašnjava Živković.

Foto: Novosti

Međutim, malo ko zna da je jedan poznati pevač i tek kako uticao na njegov muzički put.

– U muziku me je uveo Zoran Dašić Daša, on je moj komšija, sinovi su mu strašni muzičari i oni su u to vreme kada sam bio klinac imali svoj bend i kada izađem ispred zgrade čujem njih da vežbaju i ja otrčim gore i uz njih polako– priča pevač koji je odlučio da se muzički obrazuje.

– Sam sam izrazio želju da upišem muzičku školu zbog ljubavi koju sam pronašao kod njih– rekao je u podkastu „Pojačaj bas“.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO SE NA EVROVIZIJI DIŽE IZ PEPELA? Trocifrena kvota na Teja Doru!