IMAM RECEPT ZA TO: Katarina Grujić konačno otkrila kako je smršala nakon trudnoće

Novosti onlajn

06. 04. 2024. u 19:25

KATARINA GRUJIĆ ostvarila se u ulozi majke pre nešto više od dve godine, a svi su primetili da je brzinom svetlosti vratila devojačku figuru.

ИМАМ РЕЦЕПТ ЗА ТО: Катарина Грујић коначно открила како је смршала након трудноће

Foto: Novosti

Kaći je pošlo za rukom da nabaci samo četrnaest kilograma tokom trudnoće, a sada je konačno otkrila trik za vraćanje vitke linije nakon drugog stanja.

-Imam recept za to! (smeh) Ako budete svoju glavu fokusirali samo na dijete, to vam neće ništa pomoći u životu. Kada ste u drugom stanju uživajte u životu, jedite šta hoćete, pijte šta hoćete. Ja sam tako razmišljala i nisam se ništa ugojila- otkrila je Kaća.

Foto: Privatna arhiva

Iako sve žene žele da ostanu vitke, Katarina tvrdi da ne treba da se opterećuju i da je u tome glavni trik.

-Kada sam ostala trudna ja sam razmišljala samo kako ću da jedem u Meku za doručak, ručak i večeru, ali na kraju nisam jela u Meku devet meseci jer mi se to nije jelo. Mislim da je sve od žene do žene, svi imamo drugačiji organizam i zaista se ne treba opterećivati- rekla je pevačica.

Foto: Novosti

Podsetimo, Katarina Grujić već neko vreme uživa u srećnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim je dobila ćerkicu, a za Grand je progovorila o njihovoj ljubavi, ali i teškom životu zbog razdvojenosti.

–On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla – rekla je Katarina za Grand, pa nastavila:

–Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)