PUBLIKA NJU KRIVI ZA SVE, ALI JE U PRIVATNOM ŽIVOTU ČISTA DUŠA: Sve što niste znali o Suzan iz turske serije „Sve za moju porodicu"

Promo

06. 02. 2024. u 10:00

POZNATU tursku glumicu Ahu Jagtu gledaoci su upoznali u hit seriji „Sve za moju porodicu”, gde tumači ulogu Suzan, bogate ljubavnice Akifa - zbog koje se upleo u dve nesreće u kojima je četvoro dece ostalo bez roditelja.

ПУБЛИКА ЊУ КРИВИ ЗА СВЕ, АЛИ ЈЕ У ПРИВАТНОМ ЖИВОТУ ЧИСТА ДУША: Све што нисте знали о Сузан из турске серије „Све за моју породицу

Foto: Promo

Svakog radnog dana pratite nove epizode samo na Hepi televiziji.

Ahu važi za jednu od najlepših žena u Turskoj, a u privatnom životu je sušta suprotnost, te odiše majčinskom energijom, ženstvenošću i spokojem.

Tokom medijskog istupanja priznala je koliko joj je bilo teško da se poistoveti sa ulogom Suzan.

- Suzan je poput mene u nekim situacijama, može ostati veoma smirena. Mislim da smo u tome slične. S druge strane, Suzan je lik prema kom se porodica i muž loše ponašaju, koji je često doveden pred svršen čin i izložen manipulacijama. Zbog toga nije neko ko veruje u sebe. Način na koji se nosi sa stvarima i njene reakcije su potpuno drugačije. Ponekad postane neuravnotežena i burno reaguje, a ponekad se čini da je prihvatila to mučno stanje. Kao da je ceo svet objavio rat protiv nje. Stalno se sukobljava sa ćerkom jer su im karakteri skroz suprotni. Ona je žena i majka koja se sama bori za život – istakla je i dodala šta bi Kemal rekao kada bi ga pitali kakva je majka.

- Da, ja sam majka koja ima pravila. Zaintrigiralo me je ovo pitanje dok sam odgovarala na njega, pa sam ga postavila Kemalu. Bio je veoma sladak, ovako mi je odgovorio: „Mamice, ti si veoma slatka, mila majka - puna ljubavi. Ali ponekad ne radiš ono što želim. Dobro, shvatam da mi želiš dobro, ali bilo bi sjajno kad bi učinila i ono što ja želim“. Bilo mi je drago što sam to čula. Pravila moraju postojati i deci treba postaviti granice, kako bi se osećala bezbedno. I pažnja je veoma važna. Stalno sam brižna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)