OVO JE MAJKA CECE RAŽNATOVIĆ: Pojavila se fotografija sa početka karijere, ona i njena sestra Lidija strogo su vaspitane (FOTO)

Novosti onlajn

18. 01. 2024. u 23:10

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ veoma je vezana za svoje roditelje Slobodana i Miru Veličković koji se retko pojavljuju u javnosti.

ОВО ЈЕ МАЈКА ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ: Појавила се фотографија са почетка каријере, она и њена сестра Лидија строго су васпитане (ФОТО)

Foto: Nikola Ristić RTS

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija iz Cecinih mlađih dana na kojoj pozira s majkom Mirom Veličković, za koju se priča da je upravo od nje nasledila talenat za muziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Ceca na slici ima kratku kosu, a sličnu frizuru tada je nosila i njena majka, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Foto: Nikola Ristić RTS

Inače, Ceca i njena sestra Lidija odrasle su u Žitorađi u toplini porodičnog doma, a pevačica je jednom prilikom otkrila da im je majka bila i te kako stroga.

Foto: ATA images

- Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je uspomene Ceca i dodala:

Foto: Miloš Nadaždin

- Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)