TUŽBE "PIŠE" NASLEDSTVO? Tajni snimci, tužbe sudu, izjave u medijima – nastavlja se iznošenje prljavog veša Delonovih

Međusobnim tužbama unutar porodice Alena Delona izgleda da nema kraja.

ТУЖБЕ ПИШЕ НАСЛЕДСТВО? Тајни снимци, тужбе суду, изјаве у медијима – наставља се изношење прљавог веша Делонових

Foto: EPA

Po svemu sudeći, razlog za to bi moglo da bude nasledstvo, odnosno odluka slavnog glumca Alena Delona (88) da kćerka Anuška posle njegove smrti nasledi dvostruko više od njene braće Antonija i Alena Fabijana.

Poslednji u nizu koji je presavio tabak je najmlađi u familiji Alen Fabijan Delon (29), koji je tužio sestru Anušku (33) zbog "iskorišćavanja slabosti" njihovog oca. Tim povodom već je pokrenuta istraga.  

Prethodno je najstariji brat Atnoni (59) prijavio sestru jer smatra da je od ostatka porodice tokom nekoliko godina prikrila više medicinskih nalaza koji pokazuju degradaciju psihološkog stanja Alena Delona. Sve to je javno izneo pre nekoliko dana u intervjuu za "Pari Mač". Posle toga, kontratužbu je podnela Anuška, zbog klevete.

- Užasno je podneti tužbu protiv rođenog brata. Ali, bila sam primorana to da učinim – poručila je.

Tužbu protiv najstarijeg sina najavio je i Alen Delon uz poruku da je šokiran njegovom izjavom. Iznošenje prljavog veša iz familije nastavljeno je Anuškinim gostovanjem na Prvom programu francuske televizije u nedelju kada je dala svoju verziju. Istakla je da je posle intervjua njenog brata Antonija osetila želju da se ubije i da već danima zbog toga ne spava.

Navela je između ostalog da oseća sramotu što je život porodice Delon tako ogoljen pred javnošću, prenevši da njen otac prati sve što se objavljuje i da se zbog svega toga takođe ne oseća dobro. Rekla je i da nije bila u toku rezultata medicinskih nalaza koji se tiču samo njenog oca.

Anuška Delon je takođe poručila da je želela da otac bude u Švajcarskoj na Lemanskom jezeru, gde ona živi, iz zdrastvenih razloga. Braća žele da Delon ostane na posedu Duši u Francuskoj.

Čim se završilo Anuškino gostovanje na televiziji, Alen Fabijan je preko društvenih mreža pustio snimak koji je tajno snimio za vreme porodične večere utroje, kojoj su u petak prisustvovali on, sestra i njihov otac. Atmosfera je, kaže, bila "uštogljena". Istakao je da je mikrofon prikrio u salveti, a da je nekoliko sekundi po njegovom izlasku iz trpezarije Anuška više puta ponovila ocu, kao da govori nekome ko ima teškoća da čuje, da "pokušavaju da ga naprave debilom" i da će se "zamka zatvoriti oko njega". Čuje se samo ženski glas.

Čaršija u svemu ovome vidi svađu oko nasledstva koje se procenjuje na nekoliko miliona evra. Alen Delon je, naime, odlučio da veći deo ostavi kćerki. Prema francuskim zakonima, deca ne mogu u potpunosti da budu ostavljena bez porodičnog nasleđa. Moraju da se podele tri četvrtine, pa će tako svako od njih troje dobiti po četvrtinu. Preostalom četvrtinom slobodno raspolaže Alen Delon, a on je odlučio da to prepiše kćerki. Tako bi Anuška trebalo da nasledi 50 odsto, a njena braća po 25.

- Stiče se utisak da se govori o našem ocu kao da je već preminuo. Kćerka sam svog oca, a ne novčanika – zavapila je Anuška.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)