BLISTA OD SREĆE: Željko Samardžić sa porodicom i publikom na koncertu u Beogradu (FOTO)

Dušan Cakić

21. 12. 2023. u 22:31

POP ZVEZDA Željko Samardžić održava večeras prvi u nizu od šest novogodšnjih koncerata u MTS dvorani u Beogradu.

БЛИСТА ОД СРЕЋЕ: Жељко Самарџић са породицом и публиком на концерту у Београду (ФОТО)

Foto: Novosti

On se na konferenciji za medije pojavio sa suprugom Majom i unucima i otkrio da je spreman da publici u prestonici priredi pravi spektakl za pamćenje.

Foto: Novosti

– Hvala vam svima što ste došli.Mnogo mi znači što je moja porodica tu, uvek sam bio prcržen prorodici a moja supruga Maja i ja smo preko 46 godina u braku.Nadamo se ako bude bilo moguće da proslavimo 50 godina ako da Bog.Srećan sam što sam okružen unucima.Moja Nina ide u osnovnu školu, Aleksa u srednju a ova mala nam se mota po kući svakog dana.Nadam se da ću dočekati paraunučiće – rekao je on.

Foto: Novosti

Željko će inače održati šest koncerata u Beogradu, a neverovatna činjenica je da će 30. decembra održati čak dva koncerta u danu.

Publika je još jednom pokazala da je Željko omiljeni pevač kod svih generacija, a tome svedoči i broj ljudi koji će ga slušati u Beogradu večeras i narednih dana.

Foto: Novosti

Na na radost mnogih prvi specijalni gost bio je Saša Matić.

Foto: Novosti

Saša se obratio publici vidno ushićen pa poručio:

- Čast je biti ovde sa vama svima vama, čast je biti sa mojim Željkom večeras, čast je biti prijatelj Željka Samardžića.

Foto: Novosti

Usledio je gromoglasni aplauz, a potom je željko zgrabio mikrofon i dodao:

- Lepo je što smo zajedno tu, ovako se viđamo samo po pumpama i avionima, našalio se Željko.

Foto: Novosti

Nema sumnje da su Željko i publika u dvorani, uživali u veličanstvenoj muzičkoj večeri.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!