NOVOGODIŠNJI MATINE: Željko Samardžić i 30. decembra u mts Dvorani

Promo

07. 12. 2023. u 16:30

ŽELjKO Samardžić je posle rasprodatih pet koncerata zakazao još jedan susret sa publikom.

НОВОГОДИШЊИ МАТИНЕ: Жељко Самарџић и 30. децембра у мтс Дворани

Foto: ATA images

U pitanju je novogodišnji matine koji će biti održan 30. decembra u 17h u mts Dvorani. Poznati pevač će prethodno nastupati 21. 22. 28. 29. i 30. decembra u 20h na istom mestu.

Podsetimo, na nedavno održanoj konferenciji za novinare u organizaciji mts Dvorane, Samardžić nije krio radost predstojećih uzastopnih susreta sa fanovima, pa je objasnio i kako se priprema za pet koncertnih dana.

- Pripremam se radno, Tempo je žestok, jer smo stalno u pokretu i skoro svaki dan nastupamo u nekom drugom gradu ili državi - poručuje Željko.

Da odabir repertoara nije lak, kada je u pitanju više uzastopnihkoncerata tvrdi i popularni pevač:

- Poznajem dobro beogradsku publiku, tako da tačno znam koje pesme vole i šta bi trebalo da izvedem sa svojim bendom u Beogradu. Moji muzičari su dobro uigrani i znaju svaku moju stvar, tako da sa lakoćom na znak moje ruke, a na zahtev nekoga iz publike, lako improvizujemo set listu i ubacimo neku od traženih pesama - ističe Samardžić.

Kao i uvek, za sam kraj odlazeće godine, na sceni nekadašnje Dvorane Doma sindikata, Samardžić će obradovati svoju vernu prestoničku publiku odabranim pop hitovima iz svog bogatog, višedecenijskog opusa. Moći će da čuju retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: "Grlica", "Sipajte, još jedan viski", "Da me nije", "Dobar dan tugo", "Bože čuvaj tu zenu", "Ljubavnik”, “9000”,”Možda”,”Nisi ti za male stvari”...ali i pesme novijeg datuma, poput numere "Moja si" koja je nedavno promovisana u mts Dvorani.

Karte su u prodaji na MTSDVORANA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)