HVALA VAM OD SRCA: Veliki uspeh Cece Ražantović, stigle joj lepe vesti (FOTO)

Novosti onlajn

01. 12. 2023. u 17:40

SVETLANA CECA RAŽANTOVIĆ pohvalila se uspehom na društvenim mrežama.

ХВАЛА ВАМ ОД СРЦА: Велики успех Цеце Ражантовић, стигле јој лепе вести (ФОТО)

Foto: Novosti

Ceca se javno zahvalila svima koji godinama prate njen rad i karijeru. Na planeti postoje 193 države, a Ceca je slušana u čak 172, a tim povodom se i pevačica oglasila.

- Lepe vesti za kraj nedelje. Hvala lepo, hvala najlepše, hvala od srca - napisala je ona.

Foto: Miloš Nadaždin

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije nalazi se u samom vrhu estradnog neba, i sve ove godine pravi spektakle širom sveta.

Tako je bilo i ovog puta, kada je nedavno nastupala u Beču, gde je napravila atmosferu za pamćenje. Ceca je pevala svoje vanvremenske hitove za više od 4.000 ljudi, koji su celo veče pevali sa njom u glas.

(Blic)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024