ILDA ŠAULIĆ O PORODICI: Želela sam da imam još dece, to mi je neostvarena želja

Novosti onlajn

22. 11. 2023. u 23:55

ILDA ŠAULIĆ otvoreno je govorila o neostvarenim željama i priznala da ipak malo žali što pored ćerke nije rodila još jedno dete.

ИЛДА ШАУЛИЋ О ПОРОДИЦИ: Желела сам да имам још деце, то ми је неостварена жеља

ATA images

Ilda priznaje da ima neostavrenih želja kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, ali primat ko nje imaju one želje koje su vezane za porodicu.

Foto: Novosti

-Ima dosta stvari koje bih volela da ostvarim i poslovno i privtno. Imala sam jednu želju, ali sada kažem u decembru punim 45 godina i imam jednu malu devojčicu koja ima sedam godina. Želela sam da imam još dece i to mi je ostalo kao neostvarena želja – rekla je ona

Foto: Novosti

Kako je Ilda odrasla u porodici gde je pored sebe imala sestru i brata, kaže da je to nešto najlepše, ali dodaje da joj je očigledno suđeno da ima samo jedno dete,

-Ja znam koliko je lepo što imam sestru i brata, ali Bogu hvala i na njoj. Kada pričam o svom uspehu sa te strane, onda mislim da bi bilo lepo da smo se još koji put ostvarili kao roditelji, ali to je nešto što očigledno tako treba da bude – zaključila je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)