ZVEZDA FILMA "ISIJAVANJE" U UŽASNOM STANJU: Šeli Duval gotovo neprepoznatljiva, fanovi zabrinuti (FOTO)

Novosti online

08. 10. 2023. u 21:26

PROSLAVILA se ulogama u filmovima "Isijavanje" i "Popaj", a danas 73-godišnjoj glumici Šeli Duval od tog uspeha i novca koje je zaradila nije ostalo ništa.

ЗВЕЗДА ФИЛМА ИСИЈАВАЊЕ У УЖАСНОМ СТАЊУ: Шели Дувал готово непрепознатљива, фанови забринути (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin/ Latarax

Glumica je razvila težak psihički poremećaj i povukla se iz javnosti, te retko napušta svoj dom.

Šeli je zbog bolesti potpuno prestala da brine o svom izgledu, a čini se da joj problem stvara i higijena. Zbog toga su mnogi njeni fanovi tužni svaki put kad vide neku njenu noviju fotografiju.

Pre nekoliko godina, kada se glumica, koja se zbog maltretiranja reditelja Stenlija Kjubrika povukla iz Holivuda, a kasnije razvila i težak psihički poremećaj, pojavila u šouu "Dr Fil" poznatog televizijskog voditelja Fila Makrava, mnogi su Filu zamerili ponašanje prema njoj, posebno jer je pre nego što je stigla na intervju pokazan isečak za koji su gledaoci mislili da nije bio dovoljno osetljiv prema njenom mentalnom stanju. Naime, u njemu je rekla da je volela Robina Vilijamsa i da je uverena da je on još uvek živ, te da misli da je metamorfan i menja oblike.

Glumica je 1980. godine u filmu "Isijavanje" tumačila Vendi, suprugu Džeka Torensa, kog je glumio Džek Nikolson.

Često je pričala o tome kako joj je snimanje filma s Kjubrikom bilo teško, te da reditelj nije imao milosti prema glumcima koje je terao da scene ponavljaju nebrojeno mnogo puta.

- Sve sam morala da ponavljam barem 35 puta. Trčanje, plakanje i nošenje dečaka postalo mi je teško u jednom trenutku. I tako je bilo od prve probe tokom celog snimanja. Teško je to - kazala je i dodala da je smatrala da je bio okrutan prema noj kako bi dobio željeni performans od svojih glumaca, ali pogotovo od nje.

Foto: Jutjub printskrin/Brian Michael Finn

 

Nakon tog filma radila je i na drugim projektima, a najpoznatiji od njih je "Popaj", u kojem je glumila uz Robina Vilijamsa. Od 2002. ipak nije ostvarila nijednu ulogu, a napustila je Kaliforniju i nastavila je život u Teksasu.

(Informer)

BONUS VIDEO: POSLE ŠEST GODINA - Ceca Ražnatović u Švedskoj "ostavila srce na sceni"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!