POHVALIO SE GESTOM ZA PAMĆENJE: Željka Samardžića dočekalo neverovatno rođendansko iznenađenje

Novosti onlajn

03. 10. 2023. u 21:10

ZA RAZLIKU od nekih koji kriju svoje godine, sa ponosom i osmehom Željko Samardžić sinoć je dočekao svoj 68. rođendan.

ПОХВАЛИО СЕ ГЕСТОМ ЗА ПАМЋЕЊЕ: Жељка Самарџића дочекало невероватно рођенданско изненађење

Foto: Printskrin Jutjub/FACE HD TV

Koliko je pevač obožavan svedoči i činjenica da ga je u ponoć dočekalo neverovatno iznenađenje kojim se pohvalio na svojim društvenim mrežama.

Foto: Printskrin Jutjub/FACE HD TV

Naime, Željko je pokazao rođendansku tortu sa motivima klavira i gitare na kojoj su bili ispisani nazivi njegovih najvećih hitova poput : „Bzobrazno zelene“, „Slutim“, „Grlica“, „Stari lav“ i brojni drugi, koji su obeležili njegovu višedecenijsku karijeru.

Pevač, dirnut ovim gestom podelio je fotografiju torte pored koje je stajala flaša skupocenog šampanjca , kao i daska sa mezetlukom uz opis: „68“.

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!