PEVANJE ME JE UVEK LEČILO: Vesna Zmijanac nakon zdravstvenog problema vraća se koncertima i publici (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

21. 09. 2023. u 17:10

FOLK ZVEZDA Vesna Zmijanac sinoć je održala prvi nastup u Beogradu, nakon šestomesečne pauze.

ПЕВАЊЕ МЕ ЈЕ УВЕК ЛЕЧИЛО: Весна Змијанац након здравственог проблема враћа се концертима и публици (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Vesna je pre pola godine operisana u Kliničkom Centru Srbije kada joj je ugrađen bajpas i duži period se oporavljala, a sada se vraća svom poslu i nastupima. Ona se pojavila nakon teške operecije u nikad lepšem izdanju.

Foto: ATA images

Folk zvezda je neposredno pred nastup za ekipu "Večernjih Novosti" istakla kako se oseća da je možda prerano za ovaj podvig, ali se uželela mikrofona i publike.

- Dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. To više nije pitanje para, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro - rekla je Vesna.

Foto: ATA images

Ko joj je od kolega i saradnika pružao najveću podršku, Vesna je otkrila da su gotovo svi jednako brinuli.

- Svi, ali baš svi, sa onolikim molitvama i podrškama... Sve kolege, do jednog i ceo svet i gazde i menadžeri. Poruka Zlate Petrović mi je bila najdirljivija. Svaki dan mi je pisala pisma i referate. Najslađa je bila kad je šapnula mojoj Nikoliji u telefon "Treba li ti para?", srce moje. Niki joj je rekla naravno da nam ništa ne treba. Nisam smela da se igram, morala sam da ozdravim - priča folk zvezda i dodaje:

Foto: ATA images

- Javila se i Lepa Brena jedne noći u 23 časova i rekla mi: "Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si jedina moja konkurencija i ja tvoja. Podhitno da si ozdravila".

Foto: ATA images

Ona je takođe progovorila o tome kako je njena ćerka Nikolija Jovanović reagovala na njenu odluku da se što pre vrati na scenu i da li je bila za to.

- Nikolija nije bila za to da se vratim, ali videla je da sam potonula, da mi onako ne odgovara. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan? Moram da pevam. Ne mogu bez pevanja i bez naroda. Ne mogu samo da batalim sve - poručila je Vesna i nada se da će nastupi i koncerti za nju biti lek:

Foto: ATA images

- Pevanje me je uvek lečilo... Ja kad pevam, nemam nijedan problem, ali sutrdan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako - završava folk zvezda, raduje se budućim koncertima i čeka da joj zet Relja Popović, napiše pesmu.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Vesnom, kao i atmosferu sa nastupa, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024