SREĆNO SAM SLOBODNA: Indi progovorila o životnim padovima

Novosti onlajn

15. 09. 2023. u 23:35

PEVAČICA Indira Aradinović Indi javno je pričala o operaciji želuca koju je imala pre tri godine.

СРЕЋНО САМ СЛОБОДНА: Инди проговорила о животним падовима

Foto: Privatna arhiva

Ona sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja.

- Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem, poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Foto Printskrin Jutjub/INDY

Na pitanje da li bi poput sestre Edite Aradinović, za potrebe snimanje nekog spota ili projekta, ošišala kosu, Indi poručuje:

- Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šou-biza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala i otišla u vatreno crveno pa sad u crnu , smatra pevačica i usput se nadovezuje na to u kakvim je sada odnosima nakon javne tuče sa sestrom Editom.

Foto:Printscreen/Instagram

- U odličnim smo odnosima - kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i pred kraj intervjua otkriva da li ima momka.

- Srećno slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: “Digni se, šta ti je”. Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira - zaključuje Indi za medije.

Foto Printskrin Jutjub/INDY

Pevačici je samo nakon četiri meseca pukao brak sa našim biznismenom koji živi u Danskoj. Kako ističe sada, više u brak kao instituciju ne veruje.

- Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život - poručuje Indi. Podsećanja radi, Indi je bila razočarana ponašanjem bivšeg supruga, jer u bitnim životnim situacijama nije bio tu za nju.

Foto Printskrin Jutjub/INDY

- Dok neko skija po planinama, neko prolazi težak period u životu, opet sama. Odlaze nam najbliži, spremamo se za operaciju, pripremamo se za razvod. Ali dobro. Lekcija nikada nije na odmetu. Nauči se čovek svega, dok je živ. Sve prođe. I dobro i loše - napisala je u februaru ove godine Indi na svom Instagram profilu.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!