AKO PROPADNETE VI, PROPADAM I JA: Ove reči Mileta Kitića Saša Popović nikad neće zaboraviti

Novosti onlajn

29. 07. 2023. u 21:50

PEVAČ Mile Kitić nije imao lako detinjstvo, ali je zahvaljujući porodici, svojoj upornosti i sreći uspeo da postane broj 1.

АКО ПРОПАДНЕТЕ ВИ, ПРОПАДАМ И ЈА: Ове речи Милета Китића Саша Поповић никад неће заборавити

Foto: ATA images

U tome je imao pomoć prijatelja i kolega Saše Popovića i Lepe Brene koji su mu na otvaranju „Grand produkcije“ ukazali poverenje.

Kao najmlađi od trojice braće Mile je rođen u zemljoradničkoj porodici, a ono što je zanimljivo jeste da je kao dete bio veoma povučen, tačnije sušta suprotnost od onoga što je danas.

Foto: sarics

-Jedan brat je umro, ostala su dvojica i sestra. Čuvao sam stoku, pomagao, moralo je da se radi i da se ide u školu. Nisam pravio probleme, možda sam bio najrazmaženiji jer sam bio najmlađi, ali sam bio povučen. Otac je bio strog- ispričao je jednom prilikom Mile i otkrio da je posle saobraćajne škole upisao studije na DIF-u, a oprobao se u plivanju, atletici, kao i borilačkim sportovima.

Foto: Petar Milošević

Džejms Bond ima oznaku 007, a Mile s ponosom nosi broj 001 u „Grandu“.

Početke sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom ni dan danas ne može da zaboravi.

Foto: ATA images

– Snimao sam u studiju kod Kemiša, već sam pre toga imao dve ploče objavljene za PGP RTS. Jedno veče dolaze Saša Popović i Boba Živojinović i kažu da otvaraju produkciju, pokazuju mi studio kako će izgledati, prostorije. Mi smo se tada družili, igrali bilijar… Tada sam im rekao ‘Evo vam master, ako propadnete vi, neka propadnem i ja!’ Na sreću, nastao je najveći produkcijski gigant na Balkanu – Grand produkcija, a ja sam imao broj 001 -prisetio se Mile.

(Grand)

BONUS VIDEO:

NAJUPEČATLjIVIJI MOMENTI: The Best Off izdanje "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)