HTEO JE DA ME UBIJE U ŠUMI NA KOŠUTNJAKU: Lepa Lukić jedva izvukla živu glavu, muž hteo da presudi i njoj i sebi

Novosti onlajn

28. 07. 2023. u 21:35

LjUBAVNI život kraljice narodne muzike Lepe Lukić oduvek je intersovao kako njenu publiku, tako i medije.

ХТЕО ЈЕ ДА МЕ УБИЈЕ У ШУМИ НА КОШУТЊАКУ: Лепа Лукић једва извукла живу главу, муж хтео да пресуди и њој и себи

Foto: Ivan Stanivuković Zeka

 Ona je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim izborima, a nedavno se prisetila i prvog braka koji se nije slavno završio.

Ona nije krila da se za Tomu udala u ranoj mladosti, a samo nekoliko godina kasnije nastali su problemi koje nisu mogli da prevaziđu.

- Udala sam se veoma mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela – pevanje, rekla je nedavno Lepa.

Foto: Petar Tanasijević/TV Pink printskrin/Premijera

Ljubomora je bila glavni razlog što se ovaj brak završio, a pevačica se prisetila jedne i nemile scene koja će joj ostati urezana u pamćenje do kraja života.

- Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: „Gde si pošla?“ Odgovorila sam mu: „Sad nigde.“ Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala: „Kod prijateljice Dragice“. „U jedan noću ideš kod Dragice?“, upitao me. „Da, idem da prespavam kod nje“, rekla sam mu. Izmislila sam Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem, priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji:

Foto: Jutjub printskrin

- Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: „Noćas ćemo da završimo oboje“! Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe.

Toma je na kraju pristao da se razvede od pevačice, a uprkos problemima koje je imala sa njim ona ne krije da ga je uvek poštovala.

BONUS VIDEO:

NAJUPEČATLjIVIJI MOMENTI: The Best Off izdanje "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)