NOVA TURSKA HIT SERIJA "RANJENO SRCE" DONOSI ZAPLETE KAKVE DO SADA NISTE VIDELI!

Promo

21. 07. 2023. u 12:00

VISOKOBUDžETNA turska hit serija „Ranjeno srce“ u ponedeljak 24.07. u 21 sat stiže na Pink, i obećava priču koja će radnim danima oduševiti domaću publiku, kao što je oduševila publiku u Turskoj.

НОВА ТУРСКА ХИТ СЕРИЈА РАЊЕНО СРЦЕ ДОНОСИ ЗАПЛЕТЕ КАКВЕ ДО САДА НИСТЕ ВИДЕЛИ!

FOTO: Promo

Serija „Ranjeno srce“, pravo je osveženje u letnjim noćima i obećava sjajnu priču uz velike ekrane. Produkcijska kuća Sureč Film, koja stoji iza svetskog hita „Dženetine suze”, iznedrila je nova sagu „Ranjeno srce”, čije su glavne zvezde Jagmur Tanrisevsin (Edže iz serije „Zvala se Feriha”), Gokhan Alkan (Ali Asaf iz serije„Otkucaji srca”) i Merve Čagiran (Akča iz serije „Dete”). U glumačkoj ekipi su i Mahir Gunširaj (Hazim iz„Ćerki”), Zehra Jilmaz (Melisa iz „Dženetinih suza”) i drugi. Za režiju je zadužena Jildiz Hulija Bilban, koja je radila na seriji „Bahar”, dok su scenario koji ćete voleti pisali Sema Ali Erol, Mahir Erol i Ozgul Turkuler.

FOTO: Promo

Serija “Ranjeno srce” govori o Feritu, Jamanu i Handeu - bliskim prijateljima koji se druže od detinjstva i žive u Antakiji. Ferit je zgodan i iskren mlad čovek, naslednik jedne od najbogatijih porodica u regionu, dok je Hande uobražena i sebična ćerka poslovnih partnera Feritove porodice. Ferit i Hande treba da se venčaju, jer su njihovi najbliži praktično ugovorili taj brak. S druge strane, Jamanov otac radi kao konjušar za Feritovu porodicu. Iako su odrasli zajedno, Jaman je oduvek zavideo Feritu, najviše na tomešto Hande, u koju je godinama zaljubljen, treba da postane njegova žena. Tri dana pred venčanje, dok jaše konja u okolini imanja, Ferit vidi Jamana i Hande kako se ljube u ambaru. Šokiran vraća se u vilu, pakuje svoje stvari i odlazi od kuće, ne govoreći nikome gde odlazi. Njegova porodica je u neverici. U međuvremenu, Hande nastavlja sa pripremama za venčanje, nemajući ideju o mladoženjinom odlasku. Ferit odlazi u Istanbul, tamo slučajno udara psa i na taj način sudbina ga spaja sa Ajše – mladom i lepom devojkom, koja je puna života i koja zarađuje šetajući pse. U nju je zaljubljen Taha, koga ona gleda samokao prijatelja. Kad Ferit udari psa kog je Ajše šetala, njih dvoje zajedno odvode životinju kod veterinara. Ajše primećuje da je Ferit očajan i poziva ga na kafu u kafić gde radi kao konobarica. Nedugo potom, Ferit će predložiti Ajše da se uda za njega u zamenu za veliku sumu novca. Potpisali bi predbračni ugovor, bili bi u braku samo šest meseci, nakon čega bi svako nastavio svojim putem. Ajše to odbija, ali menja mišljenje kad je probisveti napadnu na ulici. Želeći da je odbrani, Taha povređuje jednog od njih izavršava u zatvoru. Da bi ga izvukla odatle, Ajše mora da plati skupog advokata, a budući da nemadovoljno novca, primorana je da prihvati Feritov predlog. Ubrzo nakon toga, Ajše i Ferit su na putu ka njegovom imanju. Porodica je šokirana kad Ferit izađe pred matičara sa Ajše, a njihov lažni brak pretvarase u pravi čim se Ajše useli u porodičnu kuću. Tamo će morati da se suoči sa Feritovom dominantnom majkom, ali i sa Hande, koja ne želi da odustane od Ferita. U međuvremenu, Taha saznaje da se Ajše udala za drugog muškarca, a Hande uz Jamanovu pomoć čini sve da razdvoji novopečene supružnike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Ljubav, prijateljstvo, izdaja, preispitivanje, ljubomora, nepoverenje, ali i nada u bolje sutra – teme su kojima se na intezivan i uverljiv način bavi nova turska hit serija “Ranjeno srce” koja je zabeležila neviđene rezultate među turskom publikom, a sada je došla na red domaća publika čija će srca zasigurno osvojiti.

Ne propustite fenomenalnu dramsku seriju koja će se od 24.07. prikazivati svakog radnog dana na Pinku od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)