KUME: Viki Miljković objavila sliku sa sinom i Cecom Ražnatović, a prvi zajednički izlazak bio je koncert ove velike zvezde

Novosti onlajn

15. 07. 2023. u 22:55

PEVAČICA Viki Miljković ne objavljuječesto fotografije iz privatnog života, ali je danas bila naročito raspoložena i odlučila je da napravi izuzetak.

КУМЕ: Вики Миљковић објавила слику са сином и Цецом Ражнатовић, а први заједнички излазак био је концерт ове велике звезде

Foto: Printskrin Instagram/viki_miljkovic

Muzička zvezda je objavila sliku nastalu pre više od deset godina na kojoj drži sina Andreja, a sa njima je u društvu i njihova kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Printskrin Instagram/viki_miljkovic

Inače, Ceca Ražnatović i Viki Miljković poznaju se odmalena i velike su prijateljice, a Viki je pre izvesnog vremena i otkrila medijima kako je došlo do njihovog kumstva

-Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno Pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo – otkrila je Viki.

Foto: Novosti

Pevačica je rekla i da nije sigurna kada su počele intenzivno da se druže, ali da je to svakako bilo tokomnjihovog detinjstva.

- Ne sećam se tačno kad smo se upoznale, ali znam da smo bile jako male i da smo bile deca – rekla je Viki.

Kada su malo porasle, započela su i intenzivnija druženja.

Foto: Novosti

- Prvo sećanje na nju mi je kada smo zajedno išle na Brenin koncert u halu „Čair“ – dodala je Miljkovićeva, podvlačeći da su i tada maštale o velikoj sceni:

-Maštale smo i tada! Nekako smo se probile do bine. Brena je bila u onim lepim suknjicama šarenim. Obe smo je gledale opčinjeno i maštale: „E, kad bismo i nas dve jednog dana ovako…

Prijateljice i kume započele su rano da se bave muzikom, ali je jedna ipak „povukla nogu“, kako bi se reklo u narodu.

Foto: Novosti

- Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikad se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano – zaključila je Viki.

(Grand)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA: Jelena Bašić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)