ODAKLE JOJ OVAKVO TELO: Fotografija Dare Bubamare napravila lom na mrežama

Novosti onlajn

13. 07. 2023. u 22:09

DARA letnje dane provodi u Dubaiju, odakle redovno objavljuje fotografije na Instagramu. Ipak, poslednjom objavom privukla je veliku pažnju.

ОДАКЛЕ ЈОЈ ОВАКВО ТЕЛО: Фотографија Даре Бубамаре направила лом на мрежама

Printskrin Instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara je pozirala u izazovnom bikiniju koji je istakao sve njene atribute, te su joj bujne silikonske grudi, koje je nedavno povećala hirurškim zahvatom, došle u prvi plan.

Printskrin Instagram/darabubamara_official

Kako je više puta bila na meti kritika zbog previše fotošopa i provokativnih fotografija ovog puta mnogi komentarišu da je suzila struk, istakla zadnjicu, ali i pišu i šta bi joj sve radili.

"Dara od milion dolara", "Goriš, Daro, ali mislim da si isfotošopirala struk", "Odakle njoj ovakvo telo?", "Grudi će ti eksplodirati", nizali su se komentari ispod njene objave na pomenutoj mreži.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)