MISLILI SU DA NEMA NIŠTA OD MENE: Mira Škorić potresnim rečima rasplakala sve, ovakvu sudbinu niko nije zaslužio

Novosti onlajn

11. 07. 2023. u 22:20

ZDRAVSTVENO stanje Mire Škorić ozbiljno je pre više od 15 godina narušio rak štitne žlezde.

МИСЛИЛИ СУ ДА НЕМА НИШТА ОД МЕНЕ: Мира Шкорић потресним речима расплакала све, овакву судбину нико није заслужио

Foto: Dušan Mišić

Borbu za ozdravljenje vodila je dugih 15 godina, a pre tri godine, konačno je iz svega izašla kao pobednik. Ona je ispričala vrlo detaljno kako je lično to doživela i kroz šta je sve morala da prođe, svesna da je za nju otpočeo novi život.

Foto: Novosti

– Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost – ispričala je Mira.

Foto: Instagram/miraskoric

Pevačica jepotom otkrila i detalje kako je sve to izgledalo.

-Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno – iskrena je pevačica.

Foto: Novosti

Ona je otkrila i kako je saznala da se našla na udaru tepškog oboljenja.

-Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice – prisetila se pevačica.

Zdravstveno stanje Mire Škorić nije bio jedini teret sa kojim se u tom periodu nosila. Kako je istakla svojevremeno u razgovoru za „Alo!“ najteže su joj padali sažaljenje drugih i neistiniti napisi o njenom povlačenju.

Foto: Novosti

-Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam… – rekla je Mira, a potom objasnila zašto ne želi toga da se priseća:

-Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to.

Foto: Novosti

Pevačica je ispričala i da su se mnogi njeni prijatelji predali u tim trenucima.

-Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala – rekla je Mira tada.

Foto: Dušan Mišić

Ona je uprkos svemu smogla snage i čvrsto rešila da pobedi bolest.

-Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest – priznala je Mira koja je sve vreme imala veru u sebe i svoju pobedu, koju je na kraju i ostvarila.

-Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali – zaključila je pevačica.

(Stori.rs)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić